Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejöttem az exemmel szerintetek a családja mit fog szólni?
Kifejthetnéd a részleteket a véleményalkotáshoz..
Miért mentetek szét? Hány évesek vagytok? Miért és hogyan jöttetek össze újra? Stb
ennyi?
attól függ mik történtek eddig köztetek, erről mit tudnak (pl. szakítás oka)
Bocsi, már írom is
Igazából az anyja volt az ok amiért én (fiú) szakítottam vele, mindig beleszólt abba hogy a lány hogyan mit csináljon és nem tetszett neki.
És rosszul fogalmaztam most nézem, még nem jöttem újra össze vele, csak gondolkodom rajta, mert a lánnyal semmi baj nem volt csak az anyjával
Én nem tudom megoldani
Köszi a segítséget, néha rámjön egy ilyen roham hogy na most aztán ráírok meg mi lesz, de elmúlik. Csak ki kell adnom magamból
Hogy családja mit fog szólni?
Mit számít az?
Mindenki azt szól, amit akar. Ebbe nincs és nem is lehet ráhatásod. De nem is kell, hogy legyen. Hiszen NEM a családjával jöttél össze. Hanem az exeddel.
Te írtad.
Az ERŐ legyen veled!
A család azt mondja, nem szólnak bele, azt csinálunk amit akarunk, de én nem tehetem be a lábam az ő házukba többé
Hát ez így most érdekesen alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!