Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a barátnőmnek óriási tevepatája van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 00:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%

Milyen kettős mérce ?🤣 se egy férfi se egy női mellbimbo nem hoz lázba, mindenkinek van és nem szaporodó szerv.

Nyilván egy kivillanó vagina vagy penisz más dolog.

De akkor megint. Neked nem mindegy, mit gondolok? Mi közöd hozza ? :D attól, hogy máshogy gondolkodom, nem lesz kevésbé jó a véleményem.

2022. febr. 19. 18:23
 22/32 anonim ***** válasza:
19%

Írtam én, hogy kevésbé jó a véleményed? Vagy kevésbé hasznos a válaszod?

A kettős mérce ott van, hogy rajtam ne szólják meg azt, ami a közízléssel szembe megy, de én megtehetem máson.

Arról nem is beszélve, hogy a vagina nehezen villan ki, de ez már más kérdés.

2022. febr. 19. 18:28
 23/32 anonim ***** válasza:
13%
Rosszindulatú nézéseket nőktől? Mire, a pattanáson megmerevedett mellbimbóra?😄
2022. febr. 19. 20:02
 24/32 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom, a B-C kosár miért pattanás de jó :D szar lehet lógó szottyadt cs0ccsel élni, szerencsére én ezt nem tudom :D
2022. febr. 19. 20:12
 25/32 anonim ***** válasza:
35%
Nem élek azzal, elég szép mellem van.
2022. febr. 20. 01:03
 26/32 anonim ***** válasza:
28%
Ha valakinek valami ízléstelen és nem teszik, amögött csak irigység állhat? :D Nők..
2022. febr. 20. 06:52
 27/32 anonim ***** válasza:
86%
Ki mit foglalkozik azzal, hogy a másik hogy néz ki? Komolyan ennyire elettelenek vagytok? Vagy ennyire jól néztek ki, hogy magatokon minden jó, akkor lehet csesztetni a másikat ? :D nőjetek már fel.
2022. febr. 20. 08:14
 28/32 Koltt09 ***** válasza:
55%

Még szerencse h mindenki a feltett kérdésre válaszol 😀.

Én speciel ugy vagyok vele h tök mindegy h férfi vagy nő, fiatal, vagy öreg, jó a teste vagy nem, ha már ki megy valaki emberek közé akkor próbáljon meg nem prolin felöltözni, és nekem ugyanúgy ide tartozik a tevepata, a melltartó hiánya, a seggdekoltázs, a pöcsre feszülő nadrág, a félmeztelenség, az mikor valaki feltűri a pólót a hasán stb. Persze ez csak az én véleményem. Aki szerint meg a férfi meg a női mellbimbó ugyanaz, az gondolom nőként a strandra is félmeztelenül jár.

2022. febr. 20. 17:55
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj, hogy nőként nem teheted meg, hogy félmeztelenül járj strandra, mert a degenerált ffiak nem bírnak magukkal.
2022. febr. 20. 20:33
 30/32 anonim ***** válasza:
30%
Ki a franc akar félmeztelenül mászkálni a strandon?
2022. febr. 20. 21:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!