Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy a barátnőmnek óriási tevepatája van?
Milyen kettős mérce ?🤣 se egy férfi se egy női mellbimbo nem hoz lázba, mindenkinek van és nem szaporodó szerv.
Nyilván egy kivillanó vagina vagy penisz más dolog.
De akkor megint. Neked nem mindegy, mit gondolok? Mi közöd hozza ? :D attól, hogy máshogy gondolkodom, nem lesz kevésbé jó a véleményem.
Írtam én, hogy kevésbé jó a véleményed? Vagy kevésbé hasznos a válaszod?
A kettős mérce ott van, hogy rajtam ne szólják meg azt, ami a közízléssel szembe megy, de én megtehetem máson.
Arról nem is beszélve, hogy a vagina nehezen villan ki, de ez már más kérdés.
Még szerencse h mindenki a feltett kérdésre válaszol 😀.
Én speciel ugy vagyok vele h tök mindegy h férfi vagy nő, fiatal, vagy öreg, jó a teste vagy nem, ha már ki megy valaki emberek közé akkor próbáljon meg nem prolin felöltözni, és nekem ugyanúgy ide tartozik a tevepata, a melltartó hiánya, a seggdekoltázs, a pöcsre feszülő nadrág, a félmeztelenség, az mikor valaki feltűri a pólót a hasán stb. Persze ez csak az én véleményem. Aki szerint meg a férfi meg a női mellbimbó ugyanaz, az gondolom nőként a strandra is félmeztelenül jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!