Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít gáznak ázsiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít gáznak ázsiai srácot hazavinni falura?

Figyelt kérdés
Húgom (22 éves) lassan egy éve van együtt egy vietnámi sráccal. Mi már találkoztunk, igazából nincs vele baj, rendes, húgommal is jól bánik, itt született, szóval a magyart sem töri. Most hétvégén lenne a bemutatás otthon, de félek, hogy ebből családi dráma lesz. Otthon csak azt tudják, hogy kapcsolatban van a húgom, de azt nem, hogy nem fehér a fiú. A falunkban 3 éve volt hasonló, akkor fekete srácot vitt haza a leányzó, hónapokig ez volt a téma. Mindenki azt mondogatta, hogy biztos másnak nem kellett, meg csak az állampolgárság miatt van a srác vele, hátha sikerül rávennie a házasságra. Húgom az ország másik végében lakik, nem jár gyakran haza, én viszont viszonylag közel lakok, minden héten hazajárok. Nem szeretnék lenéző csúnyaságokat hallgatni a testvéremről. Mi az átlag tapasztalat, mennyire lehet ez gázos? A szüleink nem kifejezetten rasszisták szerintem, de azért talán van bennük előítélet. Pl. meccsnézés közben apám előszeretettel majmozza a fekete focistákat, kivéve persze azokat akik az ő kedvenc csapatában vannak, mert őket szereti, dicséri. Nagy gondban vagyok, hogy mi lesz, és már itt a hétvége a nyakunkon.
2022. febr. 17. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném a szüleid arcát mikor megjelennek 😅😅

Amugy szerintem nem kell foglalkozni senki véleményével.. Nem is értem miért agódsz.. Hugod nem agódik te igen..

2022. febr. 17. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A falun mindent kibeszélnek, azt is ha nem ázsiai. Szerintem ne foglalkozz vele, előbb-utóbb úgyis megunják, hogy ezen témáznak.
2022. febr. 17. 21:22
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

kis dzsekicsen

faterod imádni fogja, ne aggódj

2022. febr. 17. 21:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Mondd apadnak, hogy vegyen egy zsak rizsat, hatha veszi majd a lapot :)

37F incel

2022. febr. 18. 04:22
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Hát azért előre illene közölni velük, mert ha meglepődnek a srác láttán, az kínos lesz.

Azt meg nem tudom, hogy éltél meg eddig falun, ha nem tanultad meg leszarni a pletykát vagy helyretenni a pletykafészkeket.

Egyébként az ázsiaiból nem lesz akkora balhé szerintem, mint a feketéből.

2022. febr. 18. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Én vittem má haza falura cigányt nem lett baj.
2022. febr. 18. 19:17
 17/17 anonim válasza:
#2 Gratulálok a primitív hozzászóláshoz, sok mindent elárultál ezzel magadról :)
2022. márc. 10. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!