Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít gáznak ázsiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít gáznak ázsiai srácot hazavinni falura?

Figyelt kérdés
Húgom (22 éves) lassan egy éve van együtt egy vietnámi sráccal. Mi már találkoztunk, igazából nincs vele baj, rendes, húgommal is jól bánik, itt született, szóval a magyart sem töri. Most hétvégén lenne a bemutatás otthon, de félek, hogy ebből családi dráma lesz. Otthon csak azt tudják, hogy kapcsolatban van a húgom, de azt nem, hogy nem fehér a fiú. A falunkban 3 éve volt hasonló, akkor fekete srácot vitt haza a leányzó, hónapokig ez volt a téma. Mindenki azt mondogatta, hogy biztos másnak nem kellett, meg csak az állampolgárság miatt van a srác vele, hátha sikerül rávennie a házasságra. Húgom az ország másik végében lakik, nem jár gyakran haza, én viszont viszonylag közel lakok, minden héten hazajárok. Nem szeretnék lenéző csúnyaságokat hallgatni a testvéremről. Mi az átlag tapasztalat, mennyire lehet ez gázos? A szüleink nem kifejezetten rasszisták szerintem, de azért talán van bennük előítélet. Pl. meccsnézés közben apám előszeretettel majmozza a fekete focistákat, kivéve persze azokat akik az ő kedvenc csapatában vannak, mert őket szereti, dicséri. Nagy gondban vagyok, hogy mi lesz, és már itt a hétvége a nyakunkon.
2022. febr. 17. 20:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a húgod 22, akkor te mégis mennyi vagy hogy ilyennel foglalkozol? Le kell carni mit mondanak, majd belenyugszanak a faluban a nénikék... ez is lecseng, nyugi. Mindig lesz újabb pletyka.
2022. febr. 17. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát azért legalább a többi csaj meg szokta érteni aki feketét kíván mert nyilván a méteres kékeres kell neki.De ebben az esetben én nem értem a tesódnak mi a jó a 3 centis rombolóban :D
2022. febr. 17. 20:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Én 30 vagyok, de megmondom őszintén elég gyenge lelkületű. Nem szeretném a sok rosszindulatú szöveget a családommal kapcsolatban hallani.

2-es, ilyen információim nincsenek.

2022. febr. 17. 20:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A húgodnak nem ártott volna ezt előre közölni a szüleitekkel! Nagyon kínos lehet, ha tudatlanul nyitják ki az ajtót.

A falubeliek véleménye le vannak szarva, nem kellene vele foglalkoznod.

2022. febr. 17. 20:43
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk annó a faluban volt egy öreg fószer, ő egy ázsiai nőt hozott haza magának! Még dicsekedett is vele, hogy mennyiért vette!:)
2022. febr. 17. 20:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

3# Hát azért ez a sztereotípia elég nagy baromság :D

Töroep0tsū feketék is léteznek, meg nagyobb mérettel rendelkező Ázsiaiak”....

Több Keleti partnerem volt már, szintén falura kellett szülőkhöz menni, hát igazából meglepődtek az emberek..., aztán ennyiben ki is merült...

2022. febr. 17. 20:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban már egyáltalán nem az, tálán az időseknek, de másokat nagyon nem érdekel.
2022. febr. 17. 20:49
 8/17 anonim ***** válasza:
19%

Ez van jó, te kap nagy 10% kedvezmény vietnámi bolt. Ez van sok környéken már, szóval te járni jól.

Amúgy rasszizmus vagy sem, jobb ezt előre tudni, hogy ne legyen kínos jelenet belőle. Pl. ha mondjuk arabot visz haza és ott rotyog a jó disznóköröm, abból balhé lesz. Vagy egy nem kóser étel egy ortodox zsidó számára, vegetáriánus tál egy mongolnak vagy egyéb bakiparádé megelelőzése érdekében.

2022. febr. 17. 20:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám nemrég jött össze kóreai férfival. Nagyon szimpi, tisztelettudó, mosolygós és rendes. Én nagyon kedvelem, és eszembe se jutott a származásán fennakadni. Persze, ehhez kell egy átlag intelligencia hányad. És nem árt, ha az ember nem szűklátókörű. Ellenben a húgod helyzete kérdéses. Szerintem biztosan beszédtéma lesz. Az pedig az ő hibája is, hogyha nem szól a szüleinek a fiú kivoltàról.
2022. febr. 17. 21:03
 10/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hogy szólni kellene előre, már én is mondtam, de húgom azt mondja, hogy direkt így csinálja, hogy anyuéknak ne legyen ideje kombinálni, aggódni, mindenféle sztereotípiákat össze gondolni. Hanem amikor már megérkeztek, már csak nem szólnak a srác előtt semmi rosszat.
2022. febr. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!