Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézz rám a környezetem furcsa szemmel, hogy egy ázsiai lánnyal járok?
Az egyetemen ismertem meg,( igazából pizzát vittem az egyetemre ott ismertem meg)
dél-koreából jött.
A kollégáim,haverjaim és a legjobb batátaim is furcsa szemmel néznek rám e miatt.
( magyar lánnyt nem találtál magadnak) gyakran ismételgetik.
Nemsokára bemutatom a szüleimnek és aggódok egy picit,remélem ők nemfogják furcsálni a dolgot.
És beszéli is a magyart vagy angol a közös nyelv?
Amúgy szerintem azért néznek furcsán mert eléggé elmaradottak vagyunk még az ilyenhez, nem látunk napi szinten ilyeneket. Nem megszokott dolog. És néhány embernek a kis furcsaság a mindennapokban szemölök felhúzással reagálja le. Anno néger és fehér embert egyenesen megköveszték.
Angolul( bár nemvagyok valami jó benne,de nagyjából megértjük egymást)
Mellette próbálom őt magyarul tanítani,ő pedig engem koreaiul.( több kevesebb sikerrel)
Látok néha ilyen vegyes származású párokat. Szerintem sem fura, meg az ismerőseimet sem érdekli. Sokkal furább egy olyan pár ahol pl. túl nagy a korkülönbség.
Szóval azt hiszem a környezteted ilyen csak.
"Az ázsiai mit jelent? Milyen származásù?"
Ha Dél-Koreából jött, akkor vajon milyen lehet??
"Szerintem sem fura"
Áááá, tényleg nem. Annyira összeillenek biztosan...
Röhög a vakbelem.
Ilyenektől kérdezed???
Ha csak dugod, akkor nem tré. Ha el is veszed, hát... a lelked rajta. De azért vannak a barátok hogy jó irányba tereljenek. Külső szemmel minden jobban látnak.
7-es: igénytelen és bunkó vagy
Kérdező: Igen, csak irigyek rád. A koreai lányok egzotikumnak számítanak. Ismerek ázsiai-magyar párokat, aranyosak együtt.
Ha őszinte lehetek,mikor először megláttam és miután elhívtam randira,én is arra gondoltam,hogy futó kapcsolatnak jó lesz.
Viszont valami megfogott benne, ami az eddigi kapcsolataimban még soha.Lehet a mosolya,a nevetése vagy nemtudom.
Amit tudok,hogy mikor nincs velem, akkor hiányzik.:))
Igen, az azsiai lanyok sokkal noiesebbek, mint ezek a mostani feminizmust es egyenloseget hirdeto, elferfiasodott europai nok. Csomo ferfinel az azsiai nok jonnek be, m noiesek, figyelmesek es nagyon kedvesek.
Azzal meg ne foglalkozz, h a haverjaid mit mondanak, m az a lenyeg, h Te erezd jol magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!