Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy az ázsiai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az ázsiai nők lassabban öregszenek? Vagyis, ha elveszek egy pl. kínai nőt, akkor ő elvileg sokáig marad fiatalos, filigrán?

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen, legalábbis a mi európai szemünk nem veszi észre rajtuk annyira az öregedést. :)
2019. okt. 23. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Igen, külsőre igern. Talán az ázsiai étrend miatt nem bálnásodnak, meg talán máshogy sminkelhetnek is, ami nem tossza szét a bőrüket.

Japán poreszben is néha odaírják hogy milf, egy tippre 20 körüli bomba csajra, rákeresek, és WTF 35 éves. Nagyon durvák vannak.

[link]

2019. okt. 23. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Na ezt akartam remélem [link]

Azok a kva linkrejtő redirect fosok...

2019. okt. 23. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Igen, olyan 50 éves korig, utána hirtelen megoregednek. Férfiak is.
2019. okt. 23. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Vedd el! Aztán kiderül, hogy egyáltalán hozzá tudsz-e érni azzal a tudattal, hogy hiába néz ki 22-nek, akkor is 32 éves.
2019. okt. 23. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2-es, osztom a véleményt...a japánok nagyom durvák ilyen téren. Van pár munkatársam, aki legit 18-nak néz csak ki, de mindjárt 30. A főnökömről meg csak az alakjáról nem mondanád meg, hogy 50 felett van (egyedül csak az arca árulja el).
2019. okt. 23. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
#6 majd lenulláznak ezért az itteni tehenek a ráncos elhasznált arcukkal :)
2019. okt. 24. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Az itteni fehér emberek úgy látják őket mint akik örökre fiatalok maradnak,és "nem néznek ki öregnek" én ázsiaiak között éltem, én rögtön megmondom egy ázsiai emberkéről hogy idős e vagy fiatal. :D Ugyan úgy ahogy egy ázsiai férfi is rögtön meglátja hogy kb. hány éves a másik ázsiai nő.

Majd ha összeházasodsz egy kínai nővel,akkor látni fogod a többieket is és majd benned is kifejlődik ez a "skill"

Utána már másképp fogod látni a dolgokat.

2019. okt. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!