Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiknek jönnek be az ázsiai lányok? (Bővebben lent) 26/F
- Valamiért nagyon bejönnek nekem az ázsiai - főleg a japán és koreai lányok -. Más szerint is vonzóak? Múltkor éppen végeztem a munkámat amikor rám mosolygott egy az utcán. Olyan szép és természetes a mosolyuk. És csinosak. Mintha egyenesen egy anime rajzfilmből léptek volna elő.
- A kínai lányokat már kevésbé látom szépnek. Más szerint is? Talán másabb az arcvonásuk és azért.
- Kinek volt már ázsiai barátnője? Eltudnátok képzelni magatok mellé mondjuk egy japán lányt akivel együtt éltek?
- Aki ismeri a szokásukat személyesen is: milyen stílusuk van? Könnyen barátkoznak? Könnyebb őket meghódítani?
BÓNUSZ: Milyen nemzetiségű lányok jönnek be (még)?
Jól néznek ki! Mármint érdekes egy nép... Végletek! Az egyik rézük bazi szép a másik fele meg rémes...
(Ui. Te vagy az Ernő?)
A mosolyuk pont, hogy nem természetes. Tipikus gesztus mosoly. Eleinte édesnek tűnik, de aztán hamar megtanulsz különbséget tenni az igazi - tehát mikor valami érzelem váltja ki - és az "udvariasságból adódó" mosoly között.
Nekem majdnem összejött egy japán barátnő, de elszalasztottam. Két hónapon át sok időt töltöttünk együtt, nekem is tetszenek.
Ezt ajánlom figyelmedbe, tudom, elég extréme esetek, viszont sok kérdésedet megválaszolja: [link]
(Amúgy milyen stílusuk van az európai pasiknak? Könnyen barátkoznak? Könnyű őket meghódítani? És milyen csajok jönnek be nekik?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!