Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egocentrikusak a párjaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egocentrikusak a párjaim? Ha valamire szukségem van megveszik/elintézik maguknak.

Figyelt kérdés

Akarmi eszembe jut pl de jo lenne egy masszázs, vagy farmerokat kell vennem, vagy lehet veszek orrsprayt, vagy kepzeld volt piecingem, ki kellene festeni stb

Ezekre a reakciok:

Elmegy masszázsra, elmennek maguknak farmert venni, ő is vesz orrsprayt magának, elkezdi ecsetelni hogy anno milyen ékszerei voltak.

Barmilyem esetben Rólam van szó, átkonvertálják magukra.

Nem massziroznak meg, nem kapok ruhákat, hagynak taknyosan vergődni, nem kapok ékszereket, neki állnak kifesteni az anyjuknak. Stb

Ha kérem meg vagy lehuzásnak nézik, vagy visszaélnek vele hogy bezzeg ő ezt azt vett nekem.

Hogyhogy nem udvarolnak nem nézik azt a másiknak mi esne jol, nem akarnak meglepni valamivel az én örömömért kedvemért, állandoan csak amgul felé hajlik a kezuk.

Szinte én érzem magam kellemetlenul hogy én meg a páromra is gondolok boltban vagy akárhol. Es én meg masszírozok mint vmi szolgáltato. Stb.

Miert egoisták az emberek PÁRkapcsolatban?

2022. febr. 17. 16:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
54%

#35:

Tegnap este rólam is volt kérdés 3 oldalnyi masszív konteóval. Nem hittem el, mikor megláttam. :DD

2022. febr. 17. 17:39
 42/44 anonim ***** válasza:
91%

41.

Üdv a klubban :D Ilyet már én is kaptam, meg persze ott vannak az örök legendák, hogy én "mindig" itt vagyok (bírtam, amikor egy olyan alkalommal kaptam meg, ami előtt egy hétig a közelbe se jöttem, mert munka volt aztán karácsony meg rokonlátogatások), meg sosem volt kapcsolatom senkivel meg pincében lakom, meg a fene tudja még mi minden.

Majd megszokod. Ahogy a személyeskedést is, ami az állandó névvel íróknak általában kijár.

2022. febr. 17. 17:43
 43/44 anonim ***** válasza:
Jó neked, én csak egy skizofrén férfi vagyok szerintük 3-4 személyiséggel (nem mintha az egy másik betegség lenne, de ezt már fel sem rovom nekik😅), vagy 3/4 ember. Valahogy nem igazán tudják tolerálni a biszexuális kommenteket azok, akik a prostis/efebofil/megcsalós kérdések alá írogatnak magvas élménybeszámolókat. :D
2022. febr. 17. 17:50
 44/44 anonim ***** válasza:

Te egy bohóc vagy 🤡

Cigány is tuti

2022. febr. 17. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!