Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egocentrikus lennék, vagy csak éretlen?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki azt hinné szeretnék barátnőt,csak olyan tanácstalan vagyok.Elég magamnak való személyiség vagyok ( sok barátom van,sose bántott engem senki egyszerűen ilyen vagyok )Ha jó kedvem van szeretek a barátaimmal lógni,bár bulizni elcsalni már nehezebb.Volt már barátnőm 2-is,most nincs jelenleg a legjobb barátomnak van.És itt a gond én 2 kapcsolatom nem volt jó,az első barátnőm elégé labilis volt,lényegében minden nap 24-ből 12 óra biztos az volt hogy vele chateltem mert hiányoztam neki,közben amihez igazán kedvem lett volna nem tudtam csinálni,2. barátnőm úgy volt h..lye ahogy szerintem senki más,az volt a csoda hogy volt annyi türelmem hogy ne nyakaljam meg.Ami bánt hogy a legjobb barátom barátnője nem helybéli,így a barátom keveset tudd velünk lenni,a barátnője iszonyat féltékeny,kicsit úgy érzem hogy kb azt éli amit én az első barátnőmmel.Én a helyébe már dobtam volna a lányt,annyira ráakaszkodik.ha srác velem van akkor is telefonál ne hogy balhé legyen.Úgy érzem hogy a lány miatt hanyagol minket.Én olyan mércét állítottam fel amit szerintem jó ideig egy lány se fog tudni átlépni.Nem külsőséggel kapcsolatos,inkább azzal hogy az illető lány elfogadja ha egyedül vagy a barátaimmal akarok lenni,meg hogy az életem ne arról szóljon hogy csak ő meg én,hanem arról hogy van ő meg a barátaim.Amúgy ezt a haveromnak is mondtam csak nem meri meglépni.Lehet kicsit panaszkodásnak tűnik,sőt biztos is.De régen ilyenkor akkor 21 éves létünkre annyi baromságot csináltunk most meg kb semmi,mert asszony lecseszi mert kinyomja a telefont.Néha úgy érzem a kapcsolatok néha inkább károsak mint hogy boldogságot hozzanak.Én már nem érzem hogy ez a parkban enyelgés,kézen fogva sétálás menne.Lehet azért is gondolkodom így mert volt 2 ostoba barátnőm.Az egyik h..lye a másik meg szerintem egyszer a zöldházba köt ki.Öcsémnek is lett barátnője,és ő is úgy megváltozott hogy néha rá se ismerek.2017. dec. 29. 17:59
1/12 anonim válasza:
Párommal van, hogy 1-2 napig egy szót sem beszélünk (nem élünk együtt). Vannak napok, amikor csak néhány szót, máskor meg órákig beszélünk. Nem minden lány/nő féltékeny, csimpaszkodó típus. 22N
2/12 A kérdező kommentje:
Hát olyannal még nem találkoztam,szerintem olyan nincs is :D
2017. dec. 29. 18:05
3/12 anonim válasza:
Akkor ezek szerint én nem létezem :D ez tök jó, legalább vizsgázni sem kell bejárnom, ha igazából nem is élek.
4/12 A kérdező kommentje:
Jó létezel,de itt ezen az oldalon könnyű adni a szépet :D
2017. dec. 29. 18:12
5/12 anonim válasza:
Miért hazudnék? Ha így van akkor így van. Nyilván az már a te dolgod hogy elhiszed e. Azt miért könnyebb elhinni, hogy ilyen egyáltalán nem létezik?
6/12 A kérdező kommentje:
Mert az inkább tapasztalat.Ha legalább 1 barátnőm ilyen lett volna,akkor értelem szerűen hinni is könnyebb lenne.
2017. dec. 29. 18:42
7/12 anonim válasza:
Ha a baràtod a csajjal összeakar cuccolni akkor majd mélyebben átfogod értêkelni magadban a dolgokat vagy maradsz egyedül.Ezt te döntöd el.
8/12 A kérdező kommentje:
Ezt a mélyebb átértékelést hogy érted ?
2017. dec. 29. 18:58
9/12 anonim válasza:
A tàvkapcsolatot neked talâltàk ki.:)
10/12 A kérdező kommentje:
A haverom csaja pont azért féltékeny mert nem helybéli :D
2017. dec. 29. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!