Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egocentrikus lennék, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egocentrikus lennék, vagy csak éretlen?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki azt hinné szeretnék barátnőt,csak olyan tanácstalan vagyok.Elég magamnak való személyiség vagyok ( sok barátom van,sose bántott engem senki egyszerűen ilyen vagyok )Ha jó kedvem van szeretek a barátaimmal lógni,bár bulizni elcsalni már nehezebb.Volt már barátnőm 2-is,most nincs jelenleg a legjobb barátomnak van.És itt a gond én 2 kapcsolatom nem volt jó,az első barátnőm elégé labilis volt,lényegében minden nap 24-ből 12 óra biztos az volt hogy vele chateltem mert hiányoztam neki,közben amihez igazán kedvem lett volna nem tudtam csinálni,2. barátnőm úgy volt h..lye ahogy szerintem senki más,az volt a csoda hogy volt annyi türelmem hogy ne nyakaljam meg.Ami bánt hogy a legjobb barátom barátnője nem helybéli,így a barátom keveset tudd velünk lenni,a barátnője iszonyat féltékeny,kicsit úgy érzem hogy kb azt éli amit én az első barátnőmmel.Én a helyébe már dobtam volna a lányt,annyira ráakaszkodik.ha srác velem van akkor is telefonál ne hogy balhé legyen.Úgy érzem hogy a lány miatt hanyagol minket.Én olyan mércét állítottam fel amit szerintem jó ideig egy lány se fog tudni átlépni.Nem külsőséggel kapcsolatos,inkább azzal hogy az illető lány elfogadja ha egyedül vagy a barátaimmal akarok lenni,meg hogy az életem ne arról szóljon hogy csak ő meg én,hanem arról hogy van ő meg a barátaim.Amúgy ezt a haveromnak is mondtam csak nem meri meglépni.Lehet kicsit panaszkodásnak tűnik,sőt biztos is.De régen ilyenkor akkor 21 éves létünkre annyi baromságot csináltunk most meg kb semmi,mert asszony lecseszi mert kinyomja a telefont.Néha úgy érzem a kapcsolatok néha inkább károsak mint hogy boldogságot hozzanak.Én már nem érzem hogy ez a parkban enyelgés,kézen fogva sétálás menne.Lehet azért is gondolkodom így mert volt 2 ostoba barátnőm.Az egyik h..lye a másik meg szerintem egyszer a zöldházba köt ki.Öcsémnek is lett barátnője,és ő is úgy megváltozott hogy néha rá se ismerek.
2017. dec. 29. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hátha idővel azt làtod hogy a barátod meg a rokonaid is elkülönülnek tőled akkor előbb utóbb te is akarsz majd egy nőt aki vár otthon .Vagy pedig olyan barátokat keress akik kötetlenek minden téren igy majd elleszel velük.
2017. dec. 29. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyêpként sztem nem vagy éretlen csak nem bírod a kötöttsêgeket kell a szabad tér .Mindenki màs.
2017. dec. 29. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!