Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek, ha éretlen vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha éretlen vagyok?

Figyelt kérdés

Negyvenéves nö vagyok , de úgy érzem h a korosztalyom nem értem el mentálisan, nem nöttem fel .

Ezt abból következtetem ki , h mikor a korosztályommal beszelek mintha 15 evvel fiatalabb lennek , sajnos .

Mivelhogy ezt mentalisan ertem.

Egy negyvenes nö mar hatarozott , tudja mit akar parkapcsoltban , karrierben es hogy mindezt hogyan érje el , hatarozott a beszeduk , tekintelyt parancsolóak .

En nem vagyok meg kiforrott , nem vagyok hatarozott , nem tudom mit szeretnek sokszor ( egyetemet vegeztem mert apam kötelezett anno)

Apam szigorú volt feltem töle mert hajlamos volt agresszióra igy nem nagyon tudtam mellette kiteljesedni , lázadni stb nem tudom jóformán h ki vagyok .

Ami elkeserit . Sokszor vihogok idetlenul mondta anyam h szokjam le .

Voltam férjnél de a volt ferjem is agressziv volt , eltiltott mindenkitöl igy elvaltam töle par eve.

Maradtam egy hatarozatlan , ügyetlen nõ, aki égeti magát mindenhol .

Nem értem a jelzéseket ha tetszem egy ferfinek igy hajlmamos vagyok meltatlan helyzetbe kerulni , es azt se tudom en hogyan mutathatnam ki egy ferfinek ha tetszik . Kb ott tartok mint egy tini miközben sejtem h a jatekszabalyok másak . Mit tehetek egyaltalan van mit tenni ?

2017. nov. 26. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Imádnálak:) Egy fiatalos negyvenes:) Lesz itt privi bőven:)
2017. nov. 26. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön van tükör előtt pózoló és csücsörítő negyvenes nő dögivel, úgyhogy ez nem egyedi eset :D
2017. nov. 26. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Mintha a volt barátnőm írná... Ezzel csak az a baj, hogy egy férfi hogyan adjon egy olyan nő szavára, aki nem tudja mit akar. Lehet hogy fél év múlva jön rá, hogy nem is akarja igazán a másikkal. Vagy nálad nincs ilyen gond?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A ő kérdés itt az, hogy mennyire tudnád magadba engedni a 19 centis, 4,5-ös bájdorongomat?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem fiatalosságnak nevezném, hanem egy 40 éves gyereknek. Igazából nem tudsz ezzel mit kezdeni. Érett az élete bizonyos eseményeitől lesz az ember, ezt sajnos nem lehet siettetni.
2017. nov. 26. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!