Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha éretlen vagyok?
Negyvenéves nö vagyok , de úgy érzem h a korosztalyom nem értem el mentálisan, nem nöttem fel .
Ezt abból következtetem ki , h mikor a korosztályommal beszelek mintha 15 evvel fiatalabb lennek , sajnos .
Mivelhogy ezt mentalisan ertem.
Egy negyvenes nö mar hatarozott , tudja mit akar parkapcsoltban , karrierben es hogy mindezt hogyan érje el , hatarozott a beszeduk , tekintelyt parancsolóak .
En nem vagyok meg kiforrott , nem vagyok hatarozott , nem tudom mit szeretnek sokszor ( egyetemet vegeztem mert apam kötelezett anno)
Apam szigorú volt feltem töle mert hajlamos volt agresszióra igy nem nagyon tudtam mellette kiteljesedni , lázadni stb nem tudom jóformán h ki vagyok .
Ami elkeserit . Sokszor vihogok idetlenul mondta anyam h szokjam le .
Voltam férjnél de a volt ferjem is agressziv volt , eltiltott mindenkitöl igy elvaltam töle par eve.
Maradtam egy hatarozatlan , ügyetlen nõ, aki égeti magát mindenhol .
Nem értem a jelzéseket ha tetszem egy ferfinek igy hajlmamos vagyok meltatlan helyzetbe kerulni , es azt se tudom en hogyan mutathatnam ki egy ferfinek ha tetszik . Kb ott tartok mint egy tini miközben sejtem h a jatekszabalyok másak . Mit tehetek egyaltalan van mit tenni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!