Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egocentrikusak a párjaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egocentrikusak a párjaim? Ha valamire szukségem van megveszik/elintézik maguknak.

Figyelt kérdés

Akarmi eszembe jut pl de jo lenne egy masszázs, vagy farmerokat kell vennem, vagy lehet veszek orrsprayt, vagy kepzeld volt piecingem, ki kellene festeni stb

Ezekre a reakciok:

Elmegy masszázsra, elmennek maguknak farmert venni, ő is vesz orrsprayt magának, elkezdi ecsetelni hogy anno milyen ékszerei voltak.

Barmilyem esetben Rólam van szó, átkonvertálják magukra.

Nem massziroznak meg, nem kapok ruhákat, hagynak taknyosan vergődni, nem kapok ékszereket, neki állnak kifesteni az anyjuknak. Stb

Ha kérem meg vagy lehuzásnak nézik, vagy visszaélnek vele hogy bezzeg ő ezt azt vett nekem.

Hogyhogy nem udvarolnak nem nézik azt a másiknak mi esne jol, nem akarnak meglepni valamivel az én örömömért kedvemért, állandoan csak amgul felé hajlik a kezuk.

Szinte én érzem magam kellemetlenul hogy én meg a páromra is gondolok boltban vagy akárhol. Es én meg masszírozok mint vmi szolgáltato. Stb.

Miert egoisták az emberek PÁRkapcsolatban?

2022. febr. 17. 16:46
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
*hogyhogy állandoan csak maguk felé hajlik a kezük párkapcsolatban?
2022. febr. 17. 16:47
 2/44 anonim ***** válasza:
58%
Te mennyit adsz ezekből, amiket elvársz? Ha a válasz 0, vagy "de hát az az ő dolga lenne", akkor ne várj mást, mint ami történik, mert zsák és foltja jöttek össze.
2022. febr. 17. 16:50
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

Miért egocentrikusak a párjaim?

Mert ezt választod.

Tádáááá

2022. febr. 17. 16:51
 4/44 anonim ***** válasza:
93%
Nem minden ember ilyen, rossz helyen keresgélsz ezek szerint, vagy rossz emberek tetszenek.
2022. febr. 17. 16:51
 5/44 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit különös a kérdésnek az a része, miszerint a másiknak kellene neked megvenni mindent, ami épp eszedbe jut...
2022. febr. 17. 16:52
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég érdekes embereket vonzol magadhoz...pláne, hogy mind ilyen volt....

Ha viszont nem az első vagy második ilyen emberről van szó, akkor lehet, hogy azon kéne elgondolkodnod, hogy miért pont mindig ilyenekkel ismerkedsz össze.

2022. febr. 17. 16:52
 7/44 anonim ***** válasza:
41%
Itt te vagy az egocentrikus.
2022. febr. 17. 16:54
 8/44 A kérdező kommentje:

2# en nem vagyok ego

Meg nem is ugy várnám hogy cswk azert kapjak vmit, mert en adtam! Hanem szeretetbol vagy mert örömet akart okozni csak ugy mert szeret.

Talán 2 exem volt különb a régi időkben mikor meg kis bakfis sulisok voltunk. De felnottem. A többi felnott mind egoista.

2022. febr. 17. 16:55
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

" A többi felnott mind egoista."

A te világodban maximum, de veled együtt.

2022. febr. 17. 16:59
 10/44 A kérdező kommentje:

Irtam hogy még ³n érzem magam kellemetlenul ha a paromra gondolok boltban!

En nyujtok adok!

Es kezdem magam hülyének érezni.

De nekem a parkapcsolat qrrol szol hogy a másiknak örömet okozunk m3g szeretjük.

2022. febr. 17. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!