Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nöknek miért fontos, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nöknek miért fontos, hogy a párjuk vonzónak is tartsa öket? Nem elég ha szeret?

Figyelt kérdés

Elég egyértelmü szerintem miért a szexuális vonzalomban méris sok nö a "szerelmet"?

Én férfiként nem várom el, hogy most engem valami alfahímnek tartsanak attól hogy együtt vagyunk, akkor miért van baj abból ha nemvagyok mindig elájulva a szexuális vonzerejétöl?

2022. febr. 16. 22:21
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
33%

" Magyarán szólva teljesen mindegy a személy, csak legyen vonzó a többi nem számít? "

A többi is számít, de párkapcsolathoz az is kell, hogy vonzódj a másikhoz. Attól lesz pár, és nem csak barát vagy egy kellemes lakótárs. Komolyan nehéz ezt megérteni?

2022. febr. 18. 11:24
 42/56 anonim ***** válasza:
38%

Mindkettő számít egy párkapcsolatban,ugyanúgy a külső is és a belső is. Ha valakivel elkezdünk ismerkedni egyértelmű hogy először a külsejét látjuk meg. Az alapján fogjuk eldönteni hogy ismerkedünk-e vele vagy sem. Később ha pedig megismerjük akkor az fog dönteni arról hogy kialakítunk vele párkapcsolatot vagy sem.

Ha nekem nem tetszenek a kövér férfiak, nem fogok vele kapcsolatot kezdeni, mert nem tudnék hozzá vonzódni, nem tudnám megkívánni emiatt a szex sem lenne jó. Mit nem lehet ezen érteni?

2022. febr. 18. 11:29
 43/56 A kérdező kommentje:
41! Én értem, csak lenézem, aki így gondolkodik. Tudom szakmailag nem helyes, de megengedek magamnak ennyit. Én például a mostani barátnőmet szimpatikusnak tartottam emberileg, ezért jöttem vele össze, semmi más miatt. Kinézetre egyáltalán nem volt vonzó mégis két éve vagyok vele. nem is értem, hogy miért problémázik ezen, hogy én őt nem tartom vonzónak, attól még működik a kapcsolatunk, meg is mondtam neki, hogy aki vonzalom alapján választ pár az alig különb egy állatnál. Szerintem.
2022. febr. 18. 12:44
 44/56 A kérdező kommentje:

42! Egy kövér férfi lefogyhat a kedvedért...egy sovány férfi megelhízhat, akkor mire mégy azzal, hogy "nekem nem tetszenek a kövér férfiak," érted mire mondom, így gondolkodni lényegében véve magaddal kitolás, meg esetleg azzal a kövér férfival, aki a tökéletes párod lenne és a kedvedért lefogyna, de nekem így már nem kell. Mindent egybevetve szerintem nagyon kib***tok magatokkal, akiknek a vonzalom fontos. Eleve ahogy öregszünk elveszítjük a vonzerönk nagy részét, különösen a nők, akkor e logika mentén minden 35-nél idősebb nő maradjon szingli?

Szubjektíve úgy gondolom -és ez amúgy meg is érne egy tanulmányt- hogy ez a vonzalom alapján történő párválasztási minta egy önbecsapás, és jelentős részben felelhet sok párkapcsolati bajért.

2022. febr. 18. 12:49
 45/56 anonim ***** válasza:
33%

Semmi sem garantálja, hogy megváltozna a kedvemért, de ha meg is teszi, az több hónap vagy év, addig meg miért lennék egy olyan emberrel, akit nem tartok vonzónak? Mindketten jobban járunk, ha olyan párt keresünk, aki miatt nem kell drasztikusan változnunk, hanem már az elején vonzódunk a másikhoz.

Olyat kell keresni, akivel a belső és külső összhang is megvan, sőt, nálam a közös érdeklődések és a közös tervek is fontosak, így a barátom gyakorlatilag tökéletes számomra (ahogy én is neki), hiszen mindketten erősen szűrtük az embereket, így nem álltunk össze az első emberrel, hanem vártunk egy olyanra, akivel minden téren megvan az összhang.

2022. febr. 18. 12:54
 46/56 anonim ***** válasza:
79%

Senkitől nem várom el hogy elfogyjon vagy meghízzon a kedvemért vagy hogy egyáltalán megváltoztassa a külsejét miatta. Az már régen rossz ha a saját párunkat meg akarjuk változtatni.

Te ne törődj vele hogy mi esetleg elb*sszuk, ami nem igaz. Nekem teljesen jó így hogy azzal jövök össze aki vonzó számomra.

2022. febr. 18. 12:56
 47/56 A kérdező kommentje:

45! Mondjuk ha elhajtod az elején a fenébe persze, hogy nem fog, ehhez nem kell sok logika.

De újra kérdem, honnan tudod, hogy a te "tökéletes erősen szűrt" párod nem lesz egy nap nem vonzó számodra? akkor mi lesz? Keresel másikat? Mert ha a logikádat követjük az lesz.

2022. febr. 18. 13:08
 48/56 A kérdező kommentje:
Meg úgy kíváncsi volnék a válaszolóim átlagéletkorára, mert erős a gyanúm, hogy minimális párkapcsolati tapasztalattal rendelkeztek és így 15-24 közötti korosztályt képviselitek, azért írtok ilyen naivan.
2022. febr. 18. 13:09
 49/56 anonim ***** válasza:
33%

Egyrészt az elején nem vonzónak lenni és a kapcsolat során megváltozni nem ugyanaz. Komolyan pszichológiát tanulsz és a kettőt ugyanannak veszed? Jaj.

Egyrészt vannak különbségek. Ha elhízna, akkor szakítanék, mert egyértelműen a saját hibájából elhanyagolja magát, és ez nem egy nap alatt történik, hanem hónapok alatt. Magára lesz igénytelen. Ha holnap elütik és leszakad az egyik lába, akkor nem hagyom el, mert az önhibáján kívül történt vele egy tragédia, amin szeretném, ha átjutna, így támogatnám, ahogyan csak tudom. Érzékeled a kettő közötti különbséget?

Én huszonhét éves vagyok, a párom huszonkilenc és hét éve vagyunk együtt, vonj le ebből olyan következtetést, amilyet csak szeretnél.

2022. febr. 18. 13:19
 50/56 A kérdező kommentje:

49! "Egyrészt az elején nem vonzónak lenni és a kapcsolat során megváltozni nem ugyanaz. Komolyan pszichológiát tanulsz és a kettőt ugyanannak veszed? Jaj."

Én tudom a különbséget, csak ugye itt páran arról okoskodnak, hogy vonzalom nélkül nincsen párkapcsolat, nos akkor kiderül, hogy mégis van akkor, nahát! Mondjuk én eddig is erről beszéltem.

"Egyrészt vannak különbségek."

A végeredményben nincsenek.

"Én huszonhét éves vagyok, a párom huszonkilenc és hét éve vagyunk együtt, vonj le ebből olyan következtetést, amilyet csak szeretnél."

Aham, akkor azért vagy ilyen naiv, mert gyakorlatilag összejöttél az első emberrel...

2022. febr. 18. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!