Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nöknek miért fontos, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nöknek miért fontos, hogy a párjuk vonzónak is tartsa öket? Nem elég ha szeret?

Figyelt kérdés

Elég egyértelmü szerintem miért a szexuális vonzalomban méris sok nö a "szerelmet"?

Én férfiként nem várom el, hogy most engem valami alfahímnek tartsanak attól hogy együtt vagyunk, akkor miért van baj abból ha nemvagyok mindig elájulva a szexuális vonzerejétöl?

2022. febr. 16. 22:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, szólhattál volna hamarabb is, hogy ez egy 💩 troll kérdés.
2022. febr. 16. 22:42
 12/56 A kérdező kommentje:
11! Nem is rossz ötlet azt mondom majd neki is hogy csak trollkodtam vele! 😂 az igazság meg hátha nem érdekli, látod téged se érdekelt.
2022. febr. 16. 22:44
 13/56 anonim ***** válasza:
94%

"Miért te csak olyannal szexelsz akit kívánsz?"

Igen. Miért szexelnék olyannal, akit nem kívánok? Milyen logika ez? :D :D

2022. febr. 16. 22:45
 14/56 anonim ***** válasza:
91%

Igen, csak olyannal szexelnék, akit vonzónak tartok, különben nem fogom kívánni és felizgulni se tudnék rá. Csak egy kellemetlen alkalom lenne mindkét félnek.

Á, szóval troll vagy. Elég szánalmas, ha ennyire semmibe veszed magad, de akkor legalább prostituáltként pénzt kérnél érte. Ha nem érted, hogy mi a baj, ajánlom egy pszichológus felkeresését.

(#6)

2022. febr. 16. 22:45
 15/56 A kérdező kommentje:
13! Mert szereted?
2022. febr. 16. 22:49
 16/56 A kérdező kommentje:

14! Csak egy kérdés akkor ha önkielégít valaki akkor saját magát tartja vonzónak? Elvégre az is szexualitás...

Fun fact: pszichológiát hallgatok csak mondom talán pont azért ehgezmáshoz mert én a személyt látom nem a testet.

2022. febr. 16. 22:53
 17/56 A kérdező kommentje:
#16 pont azért állok ehhez másképp
2022. febr. 16. 22:54
 18/56 anonim ***** válasza:
92%

Akit nem kívánunk, nem tartjuk vonzónak össze se jövünk vele.

Az önkielégítés hogy jön ide? Nem lehetsz ennyire hülye. Akkor saját magunknak okozunk örömöt.

2022. febr. 16. 23:01
 19/56 anonim ***** válasza:
90%
Nekem férfiként is fontos, hogy vonzódjon hozzám a párom, cserébe viszont nem a tükör előtt önkielégítek.
2022. febr. 16. 23:11
 20/56 anonim ***** válasza:
92%

#15: A szüleimet is szeretem, mégsem akarok velük dugni! És a munkatársammal sem.

Inkább ne tanulj pszichológiát az emberek érdekében.

2022. febr. 16. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!