Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti mit tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit tartotok vonzónak egy nőben?

Figyelt kérdés

Külső és belső is érdekelne?

Külső:szemszín,hajszín,ajkak,mellméret,testsúly,magasság, csípőbőség vagy bármi ami még eszetekbe jut.

Belső: leginkább az érdekelne hogy az olyan tulajdonságok,mint műveltség,olvasottság, zene szeretete, nyitottság új dolgok felé, makacsság,határozottság és céltudatosság mennyire fontos nektek?

Vagy inkább legyen a lány egyszerűbb,kevésbé okos,művelt vagy akár határozott és ne próbáljon meg irányítani vagy fontos döntéseket hozni.

Persze nem kell mindre válaszolni a tulajdonságok csak példák azt emeltek ki ebből amit szeretnétek.

2014. júl. 24. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Belsőleg legyen kedves. Ne legyen magamutogató. Ne öltözzön kirívóan, inkább elegáns, csinos legyen. Őszinte, mosolygós , segítőkész,tudjon főzni szeresse a szexet, barátságos legyen de ha kell távolságtartó.

Külsőleg nekem mindegy. Az arc a legfontosabb. Szép szemek, hosszú ápolt haj. Alkatilag lehet kicsit teltebb, ne legyen kis melle és fogadja el úgy magát ahogy van. Legyen önbizalma ez a legfontosabb!

2014. júl. 24. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Hajszín kb mindegy ha lehet rövidebb tehát vállig érő

Mellméret mindegy csaj ne nagyon nagy.Belső kedves lelkiismeretes művelt

2014. júl. 24. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Külső: legyen szép szeme és arca, legyen 65kg alatt, legyen alacsonyabb mint én. Ennyi.

Belső: legyen nagyon okos, intelligens (MENSA tagság nem hátrány, sőt! :p), művelt, kedves, beszédes.

A többi opcionális, vagy meglátjuk mit hozunk ki egymásból.

30/F

2014. júl. 24. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

22f vagyok.

Külső: az ideálom a természetes vörös haj, fehér bőr, szeplők és zöld szem. De a többi lányt is szeretem. Fitos orr. Barna haj. Vidám tekintet. Csillogó szem. Ami nem bamba, hanem amolyan örökmozgó. Csábos tekintet. Érted. A kéz számomra nagyon fontos. Nem tudom elmondani, melyik tetszik, melyik nem, de van amelyik tetszik, van amelyik nem. Mell nem érdekel. A kis kerek a kedvenc, de lehet nagy is, az se baj, ha szinte nincs. Eddig csak olyan barátnőm nem volt, aki vékony és emellé naaaagy, bazinagy mellei vannak. Azt kipróbálnám.:) De mindet szeretem. Lehet az egyik kicsi, a másik nagy, lehet csálé, nem érdekel. Magasság? Én 190+ vagyok, szóval 168-185 a leg ideálisabb, de nem zavarna, ha valaki alacsonyabb, vagy magasabb.

Belső: őszinteség. Legfontosabb. Aztán nagyon erősen ott van a műveltség, intelligencia, olvasottság, humor, széles-látókörűség, határozottság. Jó, ha különbséget tud tenni vita és veszekedés között.

A legfontosabb, hogy szeressen annyira, hogy ne vágyjon mélyebb érzelmekre annál, mint amit érez. S ha mégis így alakul, hogy nem szeret eléggé, akkor mondja el nekem. Beszéljük meg. Legyen korrekt. Szeresse a gyerekeket. Ne a munkájának éljen csak. Ne számítson neki a pénz, tudjon boldog lenni anélkül is és azzal is. Legyen laza. Ne rinyáljon, ha véletlen leöntöm borral.:) Lehessen vele palacsintát ragasztani a plafonra, érted... jó, ha el tudja engedni magát.

Hát kábé ennyi. De ez nem mind követelmény, ezek csak a számomra jó dolgok.

Ne legyen fanatikusan vallásos, vagy legyen, de engem ne próbáljon meggyőzni az igazáról.

így.

2014. júl. 24. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, hozzáteszem: legyen vékony. Nem azért mert bajom lenne a teltekkel, kövérekkel, de én elég vékony vagyok és ezért kellemetlenül érezném, hogy nem birom megemelni, vagy valami. (nem az ő, hanem az én hibámból adódóan)
2014. júl. 24. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyen vonzó.. ezt nemigen lehet meghatározni, de, ahogy Hasfelmetsző Jack is mondta: a szépség belülről fakad.

Kedves, érzékeny, figyelmes, türelmes... ezek lényegi tulajdonságok, a külső szerintem nem annyira fontos.

Hány szép-lány van, akit addig csodálsz, míg meg nem szólal....

Még ha csak sima szex is, hát ott is fog beszélni, az meg lankasztó!

Egyébként meg talán inkább azt mondanám, hogy az vonzó, akivel van valami közös, és erős bármi.

2014. júl. 25. 02:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát a jó kinézet mellett, például azt, ha nem idegesíti az óraátállítás! ☺️☺️😀😀
márc. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!