Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csak egy kis kaland volt a részéről vagy csak gondolkodási időt kér? 21/F
Figyelt kérdés
Összejöttem egy tőlem 1 évvel idősebb lánnyal de csak 1 estét voltunk együtt. Szex nem volt, de azon kívül minden. Másnap nagyon furcsa volt, mert össze vissza beszélt, hogy ez hogy lehetséges, hogy egy nap alatt összejövünk és már szeretjük is egymást. Utána való nap próbáltam hívni, de 3. próbálkozásomra már ki volt kapcsolva.2010. szept. 11. 13:06
1/5 anonim válasza:
szerintem ő sem tudja mit akar. mint általában a nők...
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor hagyni kell egy kicsit. Vár meg, míg ő fel nem keres.
3/5 A kérdező kommentje:
hát én is pont erre gondoltam, de tegnap nem bírtam ki, hogy ne írjak neki egy sms t, meg már vettem neki egy kis ajándékot is
2010. szept. 11. 13:11
5/5 A kérdező kommentje:
ma írt SMS-t amiben az állt, hogy azért nem jelentkezett, mert magas láza volt és beszélni akar velem, mert dejavu érzése van. Szerintetek komolyra fordul ez a kapcsolat?
2010. szept. 11. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!