Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált belenèzni a telefonomban?
Figyelt kérdés
Többször észrevettem már, hogy mikor reggel felkelek akkor a telefonomon a hőmérsékletet korán mutatja. Pl 5.30kor, de én mindig 7kor kelek. Ma 2.23kor mutatta a hőmérsékletet mikor reggel 7kor keltem és most mondta párom, hogy fél 3kor már felkelt és nem tudott visszaaludni, így kapcsoltam. Gyakran változtatom a telefonzàrat így belépni szerintem nem tudott.#Párkapcsolat, telefon,
2022. febr. 13. 07:45
21/27 anonim válasza:
Itt az ideje magán nyomozót bérelni. Lehet gyereke van mástól!
22/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy párom vagy kicsoda micsoda semmi köze az én telefonomhoz. És nem, nincs más pasi de ezt utálom mikor valaki beleles más dolgàba.
Gyakran változtatom a telefonzàrat így belépni szerintem nem tudott.
Kérdező, teljesen egyértelmű hogy te vagy betegesen rákattanva erre a témára. A két dolognak semmi köze egymáshoz, változtasd meg szépen a kódodat és nyugodj le xddddddddddd
23/27 anonim válasza:
Ha ennyire fosol ettől, 99%, hogy félrebaszol
25/27 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy az időjárás azt mutatja, mikor kelsz fel? Honnan találnak ki az emberek ilyen baromságokat?
26/27 anonim válasza:
Szerintem nem akarsz vele lenni és keresed az indokot, hogy utáld.
27/27 anonim válasza:
Sajnos új telefont kell venni új SIM kártyával és telefonszámmal. Nincs mese. Palit is kell cserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!