Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Próbált belenèzni a telefonomban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbált belenèzni a telefonomban?

Figyelt kérdés
Többször észrevettem már, hogy mikor reggel felkelek akkor a telefonomon a hőmérsékletet korán mutatja. Pl 5.30kor, de én mindig 7kor kelek. Ma 2.23kor mutatta a hőmérsékletet mikor reggel 7kor keltem és most mondta párom, hogy fél 3kor már felkelt és nem tudott visszaaludni, így kapcsoltam. Gyakran változtatom a telefonzàrat így belépni szerintem nem tudott.

#Párkapcsolat, telefon,
2022. febr. 13. 07:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Gec ti egy csoda pár lehettek
2022. febr. 13. 07:46
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én telefonom is teljesen mas időkben mutatja az időjárást. Kelek reggel, és 3 órási jelzés van rajta. Ez önmagában semmit se jelent.
2022. febr. 13. 07:47
 3/27 A kérdező kommentje:
Csak ma lett furcsa, hogy mondta, hogy fél 3 óta nem tud aludni és pont akkor mutatta. Engem nem érdekel, hogy párom vagy kicsoda micsoda semmi köze az én telefonomhoz. És nem, nincs más pasi de ezt utálom mikor valaki beleles más dolgàba.
2022. febr. 13. 07:50
 4/27 anonim ***** válasza:
22%
Ha nincs titkolni valód miért zavar, hogy ha pl. belenéz mondjuk a facebook faladra mert unatkozik? Nem kell egyből azt gondolni, hogy végigolvassa az üzeneteidet.
2022. febr. 13. 07:55
 5/27 A kérdező kommentje:
Azért mert ez undorító más dolgát a tudta nélkül lesegetni. Ez is hülyeség, hogy a falamat nézi mert unatkozik, akkor a sajátját nézi
2022. febr. 13. 07:59
 6/27 anonim ***** válasza:
53%
nekem is fura, hogy egyből ettől félsz és nem jut eszedbe, hogy lehet az app ami ilyen. Na haljuk van azért amit gáz lenne ha látna? 😅
2022. febr. 13. 07:59
 7/27 A kérdező kommentje:
Eddig az appra gondoltam de mikor ezt mondta reggel már nem tudom. Szóval a kérdésemre tud e valaki választ adni?
2022. febr. 13. 08:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fogalmam sincs, milyen időközönként mutatja a telefonom a hőmérsékletet...Szerintem "kicsit" beteges, hogy ezt ennyire figyeled, az pedig főleg, hogy összekötöd azzal, hogy a párod bele próbált-e nézni, vagy sem.
2022. febr. 13. 08:03
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz hpgy hülyeség. Teljesen más időkben frissiti az időjárást, nem akkor mikor a telefont feloldod. Van amikor nyomom a telefont egész nap, soha nem az aktuális időpontot mutatja, van mikor 3 4 órával korábbit.

Ha az amit most te vizionálsz a fejedben igaz lenne, akkor se derült volna ki, mert ahogyan te feloldod a telefont frissitette volna, és nem láttad volna a hajnali időpontot.

2022. febr. 13. 08:08
 10/27 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy az app ilyen, vagy a párod a hunyó, és szerintem te se biztos.

Ha a párod, akkor kb. változtathatod ezerszer a belépőkódot, ha telepített rá egy nyamvadt kémszoftvert, egyszerűbben is meg tudja oldani.

Ments le mindent, gyári beállítás, és telepítsd vissza azt, amit szeretnél. Időnként ezt amúgy is jó megtenni.

Ezzel EGYIDEJŰLEG lépj ki mindenből, és az összes jelszavadat is módosítsd.

2022. febr. 13. 08:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!