Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vita köztetek a párod " szülő látogatási" szokása miatt?
Nem azzal van a baj h látogatja őket ( hál isten h szereti a szüleit) hanem hogy minden hónapban ezt teszi mindenáron. Eközben ők meg le se tojják őt ( még ha beteg se jönnek meglátogatni,pedig elég beteges). Max.egy évben 2x jönnek át,pedig csak 50km és autójuk is van.
Szabályosan zokon veszi anyja h ha véletlen nem 1 hanem 1,5 hónap múlva megyek,miközben ők a 4ev alatt mióta együtt élünk voltak 6x szó szerint.
Eközben pedig a másik lányuknál már többször voltak mint nálunk pedig az 200kmre van tőlük és fárasztóbb a vezetés miatt és drágább is.
Én se látogatom minden nap a szüleim minden nap pedig a közelünkben élnek.
Kicsit kezdek besokallni ettől már h nem látja át..én az ő helyében azért elbeszélnék anyámmal h majd ha sűrűbben jöttök akkor jövök én is, ha nem akkor egy du átjovunk és megyünk haza kicsit később ( Nem úgy mint most h ott alszik) sőt nem lehet ugy program h ne aludjunk ott( amit buli után vagy esetleg rossz idő miatt megértenék)..

Havi 2 nap mègis minek a kárára tud menni?? Ne legyèl már nevetsèges!
Ők nem jönnek, ès akkor mi van? Huzogatni kène a strigulákat, hogy ki hányszor ment már, ki a soros? Ez nem így működik. Ha a barátnődnek jó így, szívesen megy, akkor mi a baj? Ő biztosan tudja az okát, hogy mièrt nem szeretnek jönni. Ne szólj bele ebbe.
"Én se látogatom minden nap a szüleim minden nap pedig a közelünkben élnek."
Ez még nem igaz. Eleve náluk dolgozol...

"A baj h inkább az " itteni" dolgait dobja el, vagy annak a kárára megy el"
Havonta EGYSZER!!!!
Normális nő örülne, hogy van egy szabad, nyugis napja.

Minek a kárára megy? Nincs ingyen munkaerő hülye boltotokban? Vagy nem fogad körmös vendéget, hogy több pénzből tartsa el a lusta valagad?
Csinál egyáltalán bármit, amiben nem a hibát látod?

#15:
Egyetértek ezzel. Bár nekem nincsen kapcsolatom most, mégis szidom magam, hogy a télen, ameddig több időm volt, nem mentem el fodrászhoz, mert már most tudom, hogy június végéig nem lesz rá egy hétvégém sem…
Nálunk inkább az volt a probléma az egyikkel, hogy nem tudott leszakadni az anyjáról. Azután hagytam el, miután közölte 1+ év után, hogy neki az a hosszútávé célja, hogy béreljen egy albérletet 10 percre az anyjától, hogy MINDIG tudjon jönni. Kulcsot természetesen kapna külön.
Az anyja, aki képes volt berontani a szobába este 11-kor is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!