Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg a szülő látogatást?
Figyelt kérdés
Olyan véleményre vagyok kíváncsi akik több éve együtt vannak és a szülők kb 1órára laknak tőletek.
Milyen gyakran, ott alszotok e stb..
2022. jan. 9. 21:46
1/6 anonim 

válasza:

Mindig az alkalom hozza, az én szüleim közelebb laknak, náluk nem szoktunk ott aludni, de gyakrabban is látjuk őket. A férjem szülei másfél órára élnek tőlünk, náluk van, hogy ott alszunk, vagy ők alszanak nálunk (összesen olyan évi 5-6 alkalommal). Amúgy kb. havi kétszer megyünk mindkét családhoz, jellemzően 4-5 órát töltünk náluk.
2/6 anonim 

válasza:

Az én szüleim messze laknak, mi külföldön szóval nehézkes. Férjem szülei elváltak, mindketten kb egy órányira laknak. Nagyjából 2-3 havonta találkozunk; most a karácsony miatt kicsit gyakrabban. Változó, hogy mi megyünk vagy ők jönnek, de soha nincs ott/itt alvás. Nem rossz a kapcsolat amúgy, telefonon heti szinten van kapcsolattartás, egyszerűen nem nincs igény egyik oldalról se több találkozóra. Ha valami van, úgyis segítjük egymást, ők is jönnek, mi is megyünk ha szükséges.
3/6 anonim 

válasza:

A gyerekek születése előtt 2-3 havonta mentünk anyukámékhoz, 1-2 órára. Nagy a család, többnyire akkor, amikor ünnepeltünk valamit/valakit. Mióta vannak gyermekeink, kicsit gyakrabban (3-4 hetente), viszont többször fordul elő, hogy mi csak bemegyünk, lepakoljuk a cuccokat és a lányok maradnak, mi meg elmegyünk valahová kettesben. Anyóst nem láttam az esküvőnk óta, nem kíváncsi az unokáira sem.
4/6 anonim 

válasza:

Mi kb két hetente megyünk anyukámhoz, de akkor van, hogy 2 éjszakát is nála töltünk. A férjem szeret anyukámnál lenni, jól érzi magát nála.
Ő olyan 40 perc autókázásra lakik.
Olyan is van, hogy csak én megyek anyukámhoz egy hétvégére.
A férjem anyukája kb 10 perc sétára van, hozzá hétköznap is felszoktunk szaladni, ha valamit főzök, sütök, vagy csak úgy.
5/6 anonim 

válasza:

Havi egyszer-kétszer megyünk mindkét szülőpárhoz. Nem alszunk ott.
6/6 anonim 

válasza:

3-4 hetente megyünk a szüleimhez, 20 km-re laknak. Nem alszunk ott, de ott vagyunk egész nap. Párom szülei már nem élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!