Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vita köztetek a párod " szülő látogatási" szokása miatt?
Nem azzal van a baj h látogatja őket ( hál isten h szereti a szüleit) hanem hogy minden hónapban ezt teszi mindenáron. Eközben ők meg le se tojják őt ( még ha beteg se jönnek meglátogatni,pedig elég beteges). Max.egy évben 2x jönnek át,pedig csak 50km és autójuk is van.
Szabályosan zokon veszi anyja h ha véletlen nem 1 hanem 1,5 hónap múlva megyek,miközben ők a 4ev alatt mióta együtt élünk voltak 6x szó szerint.
Eközben pedig a másik lányuknál már többször voltak mint nálunk pedig az 200kmre van tőlük és fárasztóbb a vezetés miatt és drágább is.
Én se látogatom minden nap a szüleim minden nap pedig a közelünkben élnek.
Kicsit kezdek besokallni ettől már h nem látja át..én az ő helyében azért elbeszélnék anyámmal h majd ha sűrűbben jöttök akkor jövök én is, ha nem akkor egy du átjovunk és megyünk haza kicsit később ( Nem úgy mint most h ott alszik) sőt nem lehet ugy program h ne aludjunk ott( amit buli után vagy esetleg rossz idő miatt megértenék)..

De, ráment a kapcsolat. Minden hétvégén hazament mint egy jó kolis. Oké, azért 50km-nél messzebb laknak és hétköznap nem tud menni.
Nem teljesen normális szerintem amit leírsz, és az hogy ezt "kérni" kell. Ha nem magától jön nála, hogy ez problémás akkor inkább ne erőltesd :(

Az exemnek mondtam egyszer hogy hiányzik a családom, szeretnek velük több időt tölteni. Az volt a válasz: mivan már nem is szeretsz?. Ki is raktam.
A család az szent. Nyilván nem várom el az idős szüleimtől hogy meglátogassanak. Inkabb haza megyek én többször.

És ez téged úgy zavar, hogy anyádekkal laktok egy telken, az ő boltjukban dolgozol, és elvárod, hogy a csajod is ott csicskázzon ingyen, meg ugráljon nekik, ha épp van egy szabad perce. Ha három hete betegen van otthon, akkor is, elvégre tökráér.
Ugye?
Szerintem ezt már kérdezted. Nagyon sokszor. Mit nem értesz az eddigi ezer válaszon? Fogyatékos is vagy?

Most neked a havi 1 azaz egy látogatás ellen van kifogásod?
A párod és az anyja kapcsolatából maradj ki.
Ha nekem ilyesmibe beleszólna valaki, akkor hamar megszűnne a problémája, mert kidobnám.
N
Ők is jöhetnének, szülei még csak 47évesek,szóval nem öregek
A baj h inkább az " itteni" dolgait dobja el, vagy annak a kárára megy el minden hónapban mert az nem maradhat el semmi áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!