Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam a barátom azért, amiért utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés

Nem beszél róluk folyamatosan, nem oszt meg rasszista posztokat, viszont például ha boltba megyünk, és lát egy cigány családot, akkor olyanokat mond, hogy "vajon melyik börtönben van az apuka?" vagy olyat mond, hogy "nézd azt a cigány kisfiút/kislányt, vajon hányadikban fognak először megbukni"

Ez nagyon zavaró számomra, mert más baj nem lenne vele, de az, hogy ennyire zsigerből gyűlöli az összes cigányt, az nagyon zavaró.

2022. febr. 12. 16:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
78%
Na? Kidobtad már a pasidat mert véleménye volt valamiről ami neked nem tetszik.
2022. febr. 13. 11:51
 32/42 A kérdező kommentje:
igen ki.
2022. febr. 13. 11:56
 33/42 anonim ***** válasza:
5%
Helyes, csak így tovább. 👌
2022. febr. 13. 11:58
 34/42 anonim ***** válasza:
16%

Jól tetted, hogy kivágtad azt a náci férget!

Keress magadnak egy normális, férfias, családcentrikus roma srácot, és legyetek boldogok, a jó Isten álgyon meg tikteket!

2022. febr. 13. 12:12
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor legalább olyan nő lesz biztonságban a volt pasid mellett, aki meg is érdemli.
2022. febr. 13. 12:15
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Feltetted ezt a kérdést egy olyan oldalon, ahol tudvalevő, hogy az emberek 99%a rasszista.
2022. febr. 13. 12:33
 37/42 anonim ***** válasza:
2022. febr. 13. 12:37
 38/42 anonim ***** válasza:
81%
#36 Az összes cigány utálja a magyart, akkor ki is a rasszista?
2022. febr. 13. 12:44
 39/42 anonim ***** válasza:
20%
Érdekes, hogy idehaza, hogy felszopkodják a koreai és japán kultúrát és pasikat a lányok, pedig ott aztán...na azok úgy rühellik a fekát, hogy el nem hiszitek. Japánban meg kedvenc sport volt a cigók fejezgetése a régi szép időkben.
2022. febr. 13. 12:47
 40/42 anonim ***** válasza:
89%

39-nek, 28-as vagyok.

Valamennyit beleöltek ez igaz, de én úgy látom ez eléggé elvan hanyagolva. A legtöbb faluban, és községben nincs is munkalehetőség, csak közmunka de annyi hely ott sincs, amennyi dolgozó ember lenne. Ráadásul a fizetésből konkrétan csak éhendögleni lehetne. Illetve szomorú, de ez a mentalitás öröklődik. A gyermek azt látja, hogy a szülei nem dolgoznak, lopnak és csalnak, majd aztán ő felnő és ugyanezt adja át a gyermekének. Ezt a folyamatot kellene befolyásolni valamiképp, valahogyan a kisgyermekeknél ha már a szüleiknél nem lehet, jobb taníttatásban részesíteni, és kiemelni egy jobb környezetbe ha ez szükséges! Ez kegyetlennek hanzik, de én nem adnék mindenféle családi pótlékot olyan szülőknek, akik tartósan nem dolgoznak ...

De ha látnám a szülőkön azt, hogy egyébként csak nem találnak munkát és amúgy imádják a gyereket és mindent megtennének érte, minden lehetőséget megadnék nekik hogy fejlődhessenek, és a gyermekük mellettük maradhasson mert az a gyereknek a legjobb!

Ezt látván, biztosan a környékbeli emberek is elkezdenének tenni valamit, mert nekik is járna mindenféle segítség és ezért tennének. Valami ilyesmire gondoltam de, én nem vagyok szakértő.

Nem szabadna gyermeket vállalni úgy, hogy csupasz a segge valakinek, és lelki-érzelmi értékeket sem tud átadni.

Nyilván ezt nem lehet szabalyozni, magyarok közül is elképesztő sok bántalmazott rosszul nevelt gyermek kerül ki sajnos.

2022. febr. 13. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!