Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam a barátom azért, amiért utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés

Nem beszél róluk folyamatosan, nem oszt meg rasszista posztokat, viszont például ha boltba megyünk, és lát egy cigány családot, akkor olyanokat mond, hogy "vajon melyik börtönben van az apuka?" vagy olyat mond, hogy "nézd azt a cigány kisfiút/kislányt, vajon hányadikban fognak először megbukni"

Ez nagyon zavaró számomra, mert más baj nem lenne vele, de az, hogy ennyire zsigerből gyűlöli az összes cigányt, az nagyon zavaró.

2022. febr. 12. 16:41
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem minden kóbor kutya harap meg, és nem minden cigány rossz, de azért mindkettőt elkerülöm. A hülyék meg rasszistázhatnak itt, majd a saját hibájukból tanulnak. :)
2022. febr. 12. 18:36
 22/42 anonim ***** válasza:
19%

Kedves kérdező!

Én biztosan nem maradnék vele, ha nekem nem fér bele az értekrendembe ez a viselkedés. Először jelezném ezt neki, hogy zavar, ahogyan viselkedik és fogja vissza magát, ha vele vagyok. Megváltoztatni nyilván nem lehet, ezért csak visszább vehet maximum a stílusból.

Ha nem működik, akkor közölném vele, hogy vége. Nem maradok olyan mellett, aki számomra bunkón vagy nem elfogadhatóan viselkedik másokkal. (Ha én azt várom el)

2022. febr. 12. 19:25
 23/42 anonim ***** válasza:
16%

És a következők?

Kidobod aki utálja a fekát, zsidajt, arabot, kutyákat, gyerekeket, rendőröket, csöveseket, törpéket, szóját, Opel kocsit,...?

2022. febr. 12. 19:34
 24/42 anonim ***** válasza:
15%
Nem tetszik valami, megy a kukába. Majd jön másik lúzer. Nem igaz?
2022. febr. 12. 19:36
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is az a megrögzött antirasszista voltam egy ideig, de valami nagyon elkattant, amikor már vagy 50x-re vettek elég görény módon palira a cigók.

Úgy látszik van az emberben is valami számláló, ami telítődik.

Kedvenc történeteim?

Deák téren 3 cigány nő nekiállt jósolni nekem, majd kikapták a kezemből a 20 ezrest, és nekiálltak szaladni, utolértem őket, erre mind nekemesett.

Autót vettem tőlük, rettenetesen átvágtak, erre még!!! pénzt szedtek ki belőlem, hogy más adásvételit adjanak...

Jópárszor bejöttek a kertbe, elloptak egy csomó kerti szerszámot, fűnyírót, és tudtam is, kik voltak. Ha megláttak, mindig röhögtek, rendőrök nem foglalkoztak velük.

És még folytathatnám...

2022. febr. 12. 20:14
 26/42 anonim ***** válasza:
11%
Nálam nem férne bele, de Mo-n kb alap ma a romák elleni rasszizmus, szóval sokaknak igen. Neked kell tudonod.
2022. febr. 12. 20:32
 27/42 anonim ***** válasza:
85%

Nem hagynám el, mert ez a felfogása még lehet egyszer megmenti az életemet.

Ha ennyire oda vagy értük, akkor jöjj össze egy ilyennel, már amelyik szabadlábon van, na az nem szidná magát ne félj.

2022. febr. 13. 00:09
 28/42 anonim ***** válasza:
91%

Ez egyébként nagyon összetett dolog, elítélendő az hogy így beszél emberekről, rasszista megnyilvánulásai vannak, közben meg ha a saját biztonságunkra gondolunk nem baj, ha van benne némi előítélet.

Én azt gondolom, amit a barátod csinál az túlzás.

Ha látok az utcán, vagy mondjuk az aluljáróban egy csapat hangoskodó cigány srácot, én is elkerülöm őket, bár egy csapat hangoskodó ordítozó fehér srácokat is elkerülnék.

Amúgy én cigány vagyok, félvér.

Az én környezetemben, a családom és a cigány barátaim, teljesen normálisan funkcionál,

2022. febr. 13. 11:20
 29/42 anonim ***** válasza:
24%

28-as vagyok bocsi, véletlen elküldtem:

Tehát teljesen normalisak vagyunk, tanultunk rendesen, dolgoztunk, olyanok vagyunk mint egy ember elképzel egy teljesen átlagos családot. Mégis, állandóan ítélkezésbe botlunk. Tehát nem esik jól ha valaki elítéli a cigányokat, ahogyan az se esik jól hogy a rossz viselkedés miatt elítélik a normálisan viselkedő embereket, így én és a szeretteim megszívják. Úgy vettem észre az életem folyamán, hogy az intelligens emberek tudnak különbséget tenni ember-ember között. És direkt nem mondom azt, hogy cigány-cigany között. Mert tudni érdemes azt, hogy nem azért bűnöző, és stb egy cigány ember mert ilyen a vére, hanem mert ilyen viselkedés mintát látott a környezetében. Ezt kéne valahogy megszüntetni, tanítattással, munkahelyekkel, vidékfejlesztéssel. No de a kérdésedre a válasz, én szakítanék vele, hosszútávon nem férne bele az értékrendembe.

2022. febr. 13. 11:28
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
#28-29. Mondjuk ehhez az is kéne, hogy akarjon tanulni és/vagy dolgozni. Amennyi pénzt már ebbe beleöltek, már attól felforr az ember vére.
2022. febr. 13. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!