Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam a barátom azért, amiért utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés

Nem beszél róluk folyamatosan, nem oszt meg rasszista posztokat, viszont például ha boltba megyünk, és lát egy cigány családot, akkor olyanokat mond, hogy "vajon melyik börtönben van az apuka?" vagy olyat mond, hogy "nézd azt a cigány kisfiút/kislányt, vajon hányadikban fognak először megbukni"

Ez nagyon zavaró számomra, mert más baj nem lenne vele, de az, hogy ennyire zsigerből gyűlöli az összes cigányt, az nagyon zavaró.

2022. febr. 12. 16:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
12%
Valszeg ő is az, az összes ilyen szintű cigány gyűlölőben van cigány vér és így próbálja titkolni meg ha nem is látszik
2022. febr. 12. 17:19
 12/42 anonim ***** válasza:
24%

10

Sok oka lehet..engem általánosban folyamatosan csesztettek, középsuliban is volt egy gazdag cigány osztálytársam, aki szintén belém állt ahogy tudod..szerencsémre azért 1x sem vertek meg.

Egy ideig utáltam én is őket, de az élet összehozott rendes, normális, kulturált romákkal akik valamelyest megváltoztatták a hozzáállásom. De még így is fenntartásokkal kezelem, mikor számomra idegen romákkal találkozom.

De legalább a gyűlöletem irányukban elmúlt...csak kicsit nyitottnak kellett lennem.

2022. febr. 12. 17:23
 13/42 anonim ***** válasza:
26%

Van olyan, hogy azért italos őket mert gyerek korodban megloptak/ki raboltak/meg keseltek/megvertek.

Normális ember akartmi is volt a múltjában nem bánt verbálisan sem gyereket, sem a szerényebb körülmények között élőket sem. Bőrszíntől, származásáról függetlenül.

2022. febr. 12. 17:35
 14/42 anonim ***** válasza:
42%

Te is cigány vagy?

Mert akkor igen, hagyd el...

2022. febr. 12. 17:44
 15/42 anonim ***** válasza:
90%

Nemhogy nem szakítanèk, hanem örülnèk, hogy egy vélemènyen van velem.

Nem beszélek róluk mondjuk állandóan, de megvan a vélemènyem róluk, és nálam az lenne kizáró ok kapcsolatban, ha a párom védené őket, vagy lerasszistázna pusztàn a tények miatt.

Bírom, hogy itt mindenki micsoda anti-rasszista, közben fingja nincs, mit művelnek, mi folyik az ország keleti régiójában.

Érdekes, hogy az otthoni ismerôseim közül senki nem rasszistáznà le a kérdező baràtját, mert ott a rút valóságban élnek, és a saját bőrükön tapasztalják.

2022. febr. 12. 17:45
 16/42 harebell ***** válasza:
20%
Ez a te döntésed, neked belefér-e. Én nem tudnék együtt lenni ilyen emberrel, szóval megértem, hogy zavar - az a kérdés, hogy mennyire zavar, vagy hogy tudsz-e vele erről beszélgetni.
2022. febr. 12. 17:46
 17/42 anonim ***** válasza:
87%
#16 Gondolom te Nagykovácsiban laksz és cigányt csak fotón láttál. Ha majd találkozol eggyel megváltozik a véleményed.
2022. febr. 12. 17:51
 18/42 anonim ***** válasza:
91%

Inkább örülj neki. Először 9 évesen ált. 3-ban leköpött egy c. gyerek (csak úgy, mert előtte ültem).

16 évesen este ki akart rabolni 3 c. gyerek (nem volt nálam pénz, és csak egy gagyi telefonom volt).

Utolsó személyes eset, 22 évesen találtam az áruház parkolóban egy ezrest, mire az ágyneműárus c. csaj utánam ordított, hogy: "A gyerek elvette az ötezresem!" Erre 2 férfi jött oda ordítani velem, és miután odaadtam az ezrest, még meg akartak verni, hogy ötezres volt...

És ezek csak az én személyes eseteim voltak.

2022. febr. 12. 18:02
 19/42 harebell ***** válasza:
18%
#17 A menetrend szerinti érv :D Láttam és ismertem cigányt, épp eleget. Igen, rossz tapasztalatom is van. Nem, ettől még nem gondolnék olyanokat, mint például a kérdező párja, és nem is tolerálnék ilyen embert magam mellett.
2022. febr. 12. 18:02
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Anno egy magas rangú rendőri vezető mondta egy TV riportban, hogy a rendőrtanulók nem a kiképzés alatt/miatt lesznek rasszisták, hanem a munkájuk során tapasztaltak miatt.

És ne feledd! A rasszizmus az önvédelem egyik alap formája.

Pl.: Gyönyörű, nem? [link] Viszont a világ egyik legerősebb mérgű kígyója. Ez megöl.

2022. febr. 12. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!