Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam a barátom azért, amiért utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés

Nem beszél róluk folyamatosan, nem oszt meg rasszista posztokat, viszont például ha boltba megyünk, és lát egy cigány családot, akkor olyanokat mond, hogy "vajon melyik börtönben van az apuka?" vagy olyat mond, hogy "nézd azt a cigány kisfiút/kislányt, vajon hányadikban fognak először megbukni"

Ez nagyon zavaró számomra, mert más baj nem lenne vele, de az, hogy ennyire zsigerből gyűlöli az összes cigányt, az nagyon zavaró.

2022. febr. 12. 16:41
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
27%
Én nem lennék ilyen emberrel. Elvi kérdés számomra. De ezek szerint neked belefér, hogy nem csak rasszista, de sunyin rasszista.
2022. febr. 12. 16:42
 2/42 anonim ***** válasza:
16%

én igazából alapból ignorálok olyanokat, akiknek vmi nem tetszik, de közben meg ugatnak ellene, viszont tenni ellene meg lusták.

nem csípem a hőbörgő, de közben meg lusta/gyáva embertípust.

de alapból, ha néha össze is jövök ilyen mónika só alapanyag emberrel, utána megbánom.

2022. febr. 12. 16:50
 3/42 anonim ***** válasza:
38%

A gond, hogy alapból beléjük köt, a helyes rasszista hozzáállás az életterünkből való eltávolításuk, ahogy teszi ezt a város, amelyben élek. Itt nincsenek cigányok, senki nem ad el nekik lakást, könyöradomány nincs, és alapból kimarná őket a közösség.

Roma származású emberek élnek itt, de ők romák és nem cigányok, olyan szinten, hogy az eredeti településükről kitaszította őket a többi cigó, mondván "fen hortyák a zorrukat". Ők tisztes polgárok, megbecsült emberek, a gyerekeikkel egy osztályba jártunk, sosem tartottuk őket cigányoknak, ők nekünk Zoli, "Frenya" meg Ivett voltak.

Két szomszéd városról ez nem mondható el, ennek megfelelően állandóan szét van verve a vasútállomás, nem lehet átmenni a kötelező cigikérések nélkül, az út mindig teleszemetelve az általuk kedvelt termékek papírjaival, maradékaikkal (szottyi, olcsó jégkrémek, nem nyerő sorsjegyek, kutyatáp - ki is lett írva az ottani boltban, hogy "a kutya és macskaeledel nem javasolt emberi fogyasztásra!")

De vásárolni meg ügyeket intézni átjárnak - sajnos, sok baj van ebből, mert nem tudnak viselkedni. Persze volt itt olyan rendőr, aki meglátván őket vigyorogva közölte, hogy "Éhes a gumibot" meg olyan kopaszok akik köpést imitáltak, amikor meglátták őket. Szerintem ez már túlzás. Elég csak az, hogy ne legyenek itt. Az oláh verziónak Borsodban és Szabolcsban, a beásoknak Tolna-Baranya megyében a helye.

2022. febr. 12. 16:50
 4/42 anonim ***** válasza:
70%
3-as: Köszönjük a tájékoztatást. Az értő olvasás nem megy jól, de a tök felesleges infókat jól összefoglaltak. Kettes. Leülhetsz.
2022. febr. 12. 16:54
 5/42 anonim ***** válasza:
84%

3

Sosem voltam tisztában ezekkel, de mi a különbség az oláh és a beás cigányok között?

2022. febr. 12. 16:55
 6/42 anonim ***** válasza:
69%
Csak akkor, ha cigány vagy...
2022. febr. 12. 17:00
 7/42 anonim ***** válasza:
86%

4.

Inkább mondtam volna fel a kötelezően elvárt birka-szöveget, ahogy te tetted? Köszi, nem. Különösen, hogy akik így cselekszenek vagy nem láttak még vidékien élő romákat (a Nagykörúton belülről könnyű okoskodni) vagy mást gondolnak, csak "ezt várják el tőlünk" módon megalkuvóak, ami rosszabb a legtöbb dolognál.

2022. febr. 12. 17:01
 8/42 anonim ***** válasza:
29%
#3-7 Nagy igazság! Ha ez alapján választ párt a kérdező, meg fog lepődni, milyen sokáig lesz egyedül...
2022. febr. 12. 17:05
 9/42 anonim ***** válasza:
20%
Én alapból nem lennék olyannal együtt aki gyereket bánt akar egy szóval is!
2022. febr. 12. 17:09
 10/42 anonim ***** válasza:
27%
Miért utálja ennyire őket?
2022. febr. 12. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!