Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért bánik így a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bánik így a férjem velem? Mire jó ez neki ?

Figyelt kérdés
még csak masfel eve vagyunk hazasok,de rettento megaélazoan viselkedik velem,ha epp nem tetszik neki barmi lehord minden f.. kv.. nak,dogoljek meg ,dagadt zsiros ku.., (66kg vagyok 167 cm) hogy más nöt mennyire meg kefélne már,mert én nekem nincs testem hozzá,el vagyokfolyva..mert nekem ugye elmegy a kedvem a szextol ezért a dolgaiért.. akkor en vagyok a hibas mert h en kiabalok,persze,hisz nagyon elegem van mar abbol hogy minden szarert megvagyok alazva,pl ,mert mondtam hogy szedjen levest magának,nekem sem szed senki ,mert egész hetet végig dolgoztam és pentekre elfaradtam ..elottem nezegeti a rosszanyok.hu oldalt olyan is volt,es mutogassa h ennek a nonek legalabb van teste,ha nem tetszik neki hogy ordibalok h hagyjon mar beken,es enis csunyan beszelek mar az idegtol akkor a cuccaim teszi tonkre ,telefon,hajvaslo ,táska.. 1 héten 3 szor mata részeg,erre aza avalasz hogy ez neki jár es haggyam beken mert sose tud kikapcsolodni.. volt már hogy megvert,monoklim is volt..talán pár napig van mikor rendes kedves vicces aztan hetekig elhuzodik ez az ocsmány viselkedese!

#megalázás #lelkigyötrés
2022. febr. 11. 18:48
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

"nem tetszik neki hogy ordibalok h hagyjon mar beken,es enis csunyan beszelek mar az idegtol akkor a cuccaim teszi tonkre ,telefon,hajvaslo ,táska.. 1 héten 3 szor mata részeg"

Mindezt úgy, hogy gyerek is van a háznál. Egy szemétláda vagy aki egy alkoholista manusznak kiszolgáltatja a gyerekét. Így él csóri gyerek, mert te bátortalan, félénk nyuszibaba vagy.

Menj az anyádba! Szégyelld magad. Nem a rossz döntésért, hogy hozzámentél egy ilyen söpredékhez, még nem is azért, mert beírattad társbérlőnek. Írja valaki és sajnos tényleg a bántalmazó attitüd ilyen, a csillagokat is lehozza, amikor aztán a bántalmazott gúsba van kötve -mint itt is, akkor jön a feketeleves. Szóval ne ezekért kösd fel magad, hanem azért, mert amit ide idéztem életkép, azt te hagyod.

2022. febr. 11. 20:11
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek biológiai apjával mizu? Az is valami hasonló söpredék ugye?
2022. febr. 11. 20:12
 43/51 anonim ***** válasza:
60%
#41 ez azért csúnyán durva volt! Nem ismerjük a hölgy anyagi és egyéb hátterét. Nem tudjuk van e valaki aki tudna támogatni bármilyen formában. Már az is egy segélykiáltás, hogy ide kiírta! Nem kéne ítélkezni, pláne úgy nem, hogy nem tudjuk milyen helyzetben van. Lehet nem tudná egyedül egy albérletet fentartani. Stb.
2022. febr. 11. 20:19
 44/51 anonim ***** válasza:

43# Igaz. van az a pénz, amiért egy ilyen alkoholista mocskot tárolok a gyerekem mellett, ha igazán szeretném kimaxolni a gyerek jólétére törekvésemet akkor ordibálok és csúnyán beszélek.

Hesteg a gyerek érdekei az elsők,

hesteg anya csak egy van

hesteg anya óv és szeret

2022. febr. 11. 21:23
 45/51 anonim ***** válasza:
#44 én is azt írtam neki, hogy ahogyan csak tud meneküljön. Igen a gyerek lelki, testi épsége az első. Viszont attól, hogy porig alázunk valakit ismeretlenül, belerúgunk egy jó nagyot jobb lesz neki? Írta a szüleihez nem tud menni. Nem tudjuk van e bármilyen segítsége. Számíthat e valakire. Így ítélkezni nem szép dolog.
2022. febr. 11. 21:28
 46/51 anonim ***** válasza:

45# Amikor írtam nem volt a szempontjaim között, hogy a kérdezőnek jobb legyen. Mea culpa. Pedig fontos kérdés. Helyette megjelent a mozi a fejemben egy hapsiról aki nyeregbe érzi magát hisz megvan oldva a lakhatása, a pénzt szeszre költi és óradíjas q.urvákról ábrándozik, ennyire magabiztos az úr. Mellé megjelenik egy nő akinek a trágyalé dől a szájából, persze ordít. A mozivászon alsó sarkában, alig észrevehetően meg egy szerencsétlen gyerek. Jobban belegondolva a kérdező lelkivilága is fontos, így, hogy rávilágítottál én javasolnék új ruhákat, új hajvasalót, elmenni egy szép sminkre, ezeket a tavasz jegyében, stílusosan.

Egyébként semennyire nem aláztam meg a kérdezőt, nemhogy porig.

A kérdező a kiskorú gyereke miatt kaphatta az államtól, a honfitársai adójából finanszírozott lakást, ahol most egy here randalírozik. Ezt a kérdező egy huszárvágással nem szünteti meg. Mit gondolsz mekkora az a lakás, anya ordítása és mocskos beszéde, vagy az alkoholgőz eljut-e a 30 négyzetméteren belül lévő gyerekhez? Mit kéne reagálni? Megérteni a kérdezőt és együttérezni vele? Nekem nem megy, helyettem írj valami szépet megkérlek.

2022. febr. 11. 22:01
 47/51 anonim ***** válasza:

#46 "menj anyádba", "kösd fel magad". Ezeket minek neveznéd?

Az a baj, hogy nem tudod átérezni a helyzetet. Ha nem tud lépni mit tehetne? Mondjuk feljelentheti! Szólhat a gyermekvédelemnek! Elválhat! Igen! Csakhogy az az alkoholista állat valószínűleg jóval kevesebbért is már bántotta. Itt mindenféleképpen olyan megoldás kell ahol az anyát, és a gyermeket is védelem alá veszik, hogy az alkoholista férj ne tudja bántani.

Egyébként lehet irónizálni. Smink stb. A problémát az nem oldja meg.

2022. febr. 11. 22:13
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
#46, nem voltál ilyen helyzetben, fogalmad sincs milyen egy ilyennel élni, aki a szemedet is kinyomja ha próbálod kirakni... most volt rá példa..
2022. febr. 11. 22:45
 49/51 anonim ***** válasza:

Bántalmazásnak számít mások tárgyainak, tulajdonának a rongálása !

Azonnal szakíts, válj el, mert tönkretesz. Azon is van szerintem, gyűlöl téged

2022. febr. 11. 22:48
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj. Egy kérdés. Ha másfél év után ilyen a kapcsolatotok, akkor minek vagy vele?
2022. febr. 11. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!