Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért bánik így a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bánik így a férjem velem? Mire jó ez neki ?

Figyelt kérdés
még csak masfel eve vagyunk hazasok,de rettento megaélazoan viselkedik velem,ha epp nem tetszik neki barmi lehord minden f.. kv.. nak,dogoljek meg ,dagadt zsiros ku.., (66kg vagyok 167 cm) hogy más nöt mennyire meg kefélne már,mert én nekem nincs testem hozzá,el vagyokfolyva..mert nekem ugye elmegy a kedvem a szextol ezért a dolgaiért.. akkor en vagyok a hibas mert h en kiabalok,persze,hisz nagyon elegem van mar abbol hogy minden szarert megvagyok alazva,pl ,mert mondtam hogy szedjen levest magának,nekem sem szed senki ,mert egész hetet végig dolgoztam és pentekre elfaradtam ..elottem nezegeti a rosszanyok.hu oldalt olyan is volt,es mutogassa h ennek a nonek legalabb van teste,ha nem tetszik neki hogy ordibalok h hagyjon mar beken,es enis csunyan beszelek mar az idegtol akkor a cuccaim teszi tonkre ,telefon,hajvaslo ,táska.. 1 héten 3 szor mata részeg,erre aza avalasz hogy ez neki jár es haggyam beken mert sose tud kikapcsolodni.. volt már hogy megvert,monoklim is volt..talán pár napig van mikor rendes kedves vicces aztan hetekig elhuzodik ez az ocsmány viselkedese!

#megalázás #lelkigyötrés
2022. febr. 11. 18:48
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
ha erre is olyan kíváncsiak vagytok, 2 éves volt a kislányom mikor krízis helyzetbe kerültem vele,ugyanis eladták felőlünk az albérletet,amiben a szüleimmel laktunk, így itt,ott voltam a kislányommal,így kértem a segítséget,és kaptam is, a férjemmel rá fél évre ismerkedtem meg mikor beköltöztem
2022. febr. 11. 19:34
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

31: de akkor miért is van a férjed nevén is a lakás...?????

Ha ketten kaptátok a gyerekkel?

Nyugodtan kip.csázhatod a fószert, ha ilyen bunkó!

2022. febr. 11. 19:37
 33/51 A kérdező kommentje:
azért mert a hülye fejemmel fel vettem társ bérlőnek,hogy ne legyen probléma ,hogy itt lakik velünk
2022. febr. 11. 19:38
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
és miért gondolod, hogy a gyerekkel ketten kaptátok, akkor ha újra ketten lennétek, akkor elvennék...?????
2022. febr. 11. 19:40
 35/51 A kérdező kommentje:
nem vennék el,én nem ezektől félek,szimplán csak gyáva vagyok,remény vesztett,úgy érzem nem boldogulnék
2022. febr. 11. 19:42
 36/51 anonim ***** válasza:
81%

Hát akkor edd meg amit főztél...

Nem dolgozol? Ő tart el?

2022. febr. 11. 19:46
 37/51 A kérdező kommentje:
de dolgozom
2022. febr. 11. 19:46
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor summázzuk: ide jöttél kipanaszkodni magadat, de változtatni nem akarsz az életeden.

Kérdés zárható.

2022. febr. 11. 19:48
 39/51 anonim ***** válasza:

#23 miért kizárt? Én is ismerek olyat aki addig amíg a nőt el nem vette eljátszotta a herceget a fehérlovon. Utána... Nos inkább nem részletezem!

Kérdező!

Menekülj!

Ez sosem lesz jobb! Ennek sosem lesz vége! Előbb-utóbb lehet a kórházban kötsz ki.

2022. febr. 11. 19:58
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
#24 van olyan város ahol direkt van fiatal házasoknak önkormányzati bérlakás.
2022. febr. 11. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!