Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért bánik így a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bánik így a férjem velem? Mire jó ez neki ?

Figyelt kérdés
még csak masfel eve vagyunk hazasok,de rettento megaélazoan viselkedik velem,ha epp nem tetszik neki barmi lehord minden f.. kv.. nak,dogoljek meg ,dagadt zsiros ku.., (66kg vagyok 167 cm) hogy más nöt mennyire meg kefélne már,mert én nekem nincs testem hozzá,el vagyokfolyva..mert nekem ugye elmegy a kedvem a szextol ezért a dolgaiért.. akkor en vagyok a hibas mert h en kiabalok,persze,hisz nagyon elegem van mar abbol hogy minden szarert megvagyok alazva,pl ,mert mondtam hogy szedjen levest magának,nekem sem szed senki ,mert egész hetet végig dolgoztam és pentekre elfaradtam ..elottem nezegeti a rosszanyok.hu oldalt olyan is volt,es mutogassa h ennek a nonek legalabb van teste,ha nem tetszik neki hogy ordibalok h hagyjon mar beken,es enis csunyan beszelek mar az idegtol akkor a cuccaim teszi tonkre ,telefon,hajvaslo ,táska.. 1 héten 3 szor mata részeg,erre aza avalasz hogy ez neki jár es haggyam beken mert sose tud kikapcsolodni.. volt már hogy megvert,monoklim is volt..talán pár napig van mikor rendes kedves vicces aztan hetekig elhuzodik ez az ocsmány viselkedese!

#megalázás #lelkigyötrés
2022. febr. 11. 18:48
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
37%
Ha megtalálod az ékezeteket, nagybetűket és írásjeleket a gépeden, akkor végig fogom olvasni. De ne haragudj, ez az ömlesztett förmedvény nekünk, olvasónknak #lelkigyötrés.
2022. febr. 11. 18:52
 2/51 anonim válasza:
100%
Hagyd el amilyen gyorsan csak lehet! Aki megüt egy nőt az az én szememben nem férfi többé...az ilyen azt hiszi hogy ő a király és neki mindent lehet
2022. febr. 11. 18:53
 3/51 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem rossz a címben föltett kérdés. Fölösleges ezt az embert elemezgetni. A kérdés helyesen így szól: mi a tökömért vagy még vele? Talán nincs hova menned? Milyen lépéseket kéne tenned, hogy megszabadulhass ettől a gyökértől?
2022. febr. 11. 18:56
 4/51 anonim ***** válasza:
31%

" mondtam hogy szedjen levest magának,nekem sem szed senki" Azért lássuk be, ez sem túl kedves megjegyzés! XD Szerintem pont megérdemlitek egymást.

Várjuk a folytatást, amiben a rántott hús lesz a téma. Vagy inkább ne, uncsi.

2022. febr. 11. 18:58
 5/51 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a következő kérdésében újraházasodnak Santorinin.
2022. febr. 11. 19:00
 6/51 anonim ***** válasza:
89%
Kíváncsi vagyok, hogy fog-e válaszolni valamit a kérdező, vagy csak ez is ilyen a "népnek idedobott kérdés" aztán hátha egymásnak esnek.
2022. febr. 11. 19:01
 7/51 A kérdező kommentje:
Eleinte magamat okoltam,mert elhitette velem,hogy én vagyok a bűnös,de mikir már mindenféle apróságért én vagyoka szar, és csak neki van igaza,csak az ő akarata él,kicsit belefáradtam... tudom,tudom, nem ide kéne irkálnom hanem ki tennem a francba, csak jól esne kicsit valakivel megbeszélni ,kiönteni magamból
2022. febr. 11. 19:03
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a kérdés hogy a férjednek jó e, hanem az hogy neked jó e. Ha igen akkor tűrd el ha nem akkor hagyd ott.
2022. febr. 11. 19:06
 9/51 anonim ***** válasza:
93%

Jól van, b@szod, akkor beszéljed kifele az egészet valakivel, közben meg verjen össze az a vadbarom, aztán elhagyhatod...

Ki az, aki agresszióra így reagál? Jaaa, hogy a kamukérdező...

10/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha őt kérded, a válasza ez lesz: "mert ezt érdemled".

Az én kérdésem viszont az, hogy miért férjed még?

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!