Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom beleszeretett a magántanárába, aki velem egyidős. Most mit tegyek? Még nem vagyok felkészülve, hogy beszélgessek vele, mert ordítozás lenne a vége.
Ha a magántanár 24 lenne akkor simán oké lenne a dolog??!! A korkülönbség zavar téged? :S Ez azért kicsit előítéletes és elhamarkodott reakció tőled!
Akármilyen hülyén is hangzik de a lányod jól járhat! Egy tapasztalt és felelősen gondolkodó emberhez kerül közel, aki vigyázni fog rá, tanítani fogja, érettebbé teszi, nem szúrja le, vagy veri agyon féltékenységből, és valószínűleg pár év múlva már nem is lesz vele! Az ilyen kapcsolatok sosem tartósak, de sokat adhatnak az embernek. Na persze ha te azt szeretnéd, hogy a lányod jöjjön össze egy 18 évessel, majd házasodjanak össze, és mindezen feltételek okán menjen tönkre a házasságuk a tapasztalatlan fiatalkori énjük miatt, és szenvedjen amíg újra nem rendezi az életét, a te meggyőződésed miatt, akkor csak rajta, áskálódj!
Tudom hogy nehéz, de ne az érzéseidre és az előítéleteidre hallgass, hanem a józan paraszti eszedre!
A lányod életébe te amúgyis csak akkor szólj bele, ha valamitől meg kell menteni, de most szerintem egyáltalán nincs veszélye annak hogy bármit is elszúrna!
28F voltam mielőtt kérdeznéd.
Apuka! 17 éves a lányod, úgysem tart sokáig, gondolj vissza a múltadra. Te sem 17 évesen jöttél össze az asszonnyal és mai napig ásó, kapa, nagyharang.
Ez persze gáz hogy pont a tanárával, de azt sem néznéd persze jó szemmel ha minden hónapban másik palija lenne.
A lányod kezd fel nőni és neked el kell engedned a kis kezét. Had tanúljon a saját kárán.
Még ha szex is lesz belőle akkor is mivan, semmi, valamikor el kell kezdenie és inkább egy okosabb oktassa mint egy szűz ficsúr aki az első próbálkozásnál gyesre vágja. Gondolkodj el ezen! Hidd el igazam van.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:32
Okos válasz! De engem akkor is zavar a szitu, nem úgy képzeltem, hogy egy velem egyidős férfivel fog kavarni a kellőképpen tapasztalatlan félig gyerek lányom.
Lehet, hogy igazad van, még átgondolom. Sosem voltam még ilyen tehetetlen.
-Az a baj, hogy veled egyidős a tanár?
-Hány éves vagy?
-Meg kellene tudd, hogy mennyire komoly köztük a kapcsolat, ne stresszeld magad hiába.
-Mennyre ismered a tanárt? Van barátnője egyáltalán?
P.S.-Legalább nem kellene fizess a magánóráért:D, s tuti,hogy nem lógna el ;)
tegnap 10:46
Ha te 17 éves korodban megdugtad volna a jólábú nagymellű Mici nénit a tanári karból, akkor akartad volna hogy anyád ezért pellengérre állítson? ;)
A lányod még gyerek belül, de kívül már 3 éve ivarérett és törvényesen már lehet nem szűz is! Amin most keresztül megy az az érésének, a felnőtté válásának a része, és sok értékes tapasztalatot kaphat belőle.
Ne hagyd hogy az ellenérzéseid megrövidítsék a kiscsajt! Értékes információkat vonhatsz meg tőle, amik könnyebbé tennék az életét.
Légy jófej apuka, és éreztesd vele, hogy bármi is a döntése, te mindig a szerető és megértő apukája maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!