Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom beleszeretett a magántanárába, aki velem
egyidős. Most mit tegyek? Még nem vagyok felkészülve,
hogy beszélgessek vele, mert ordítozás lenne a vége.
Mutasson be a lányának, szerintem egyből belém szeret és meg is van oldva a probléma.
22F
2010. szept. 10. 22:16
A tiniknél ez elég gyakori és hát reméljük elmúlik.Szerintem ne ordítozz vele, mert csak összevesztek és nem fog a bizalmába avatni,inkább próbálj észérvekkel hatni rá.Az már jó jel, h beavatott ebbe a dologba.
2010. szept. 10. 22:17
a magántanár legalább férfi?
2010. szept. 10. 22:21
sok mindent nem tudsz tenni, a tiltás csak megszépíti az együtt töltött perceket. a lányod fiatal és romantikusnak fogja találni az érett férfi titkolt szerelmét. ne kiabálj, ne lássa rajtad, h kiakasztanak a történtek, maradj higgadt. érezze, h veled lehet erről beszélni, akkor nagyobb rálátásod lesz arra, mi történik a szerett kicsi lányoddal, aki valószínűleg előbb-utóbb úgyis rájön h hülyeséget csinál, de ha tiltod, dacos lesz és kizár az életéből. a pasinak amúgy jár a seggberúgás, de ne tedd :)
2010. szept. 10. 22:21
5/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy férfi a tanár!
Lehet, hogy vele kellene beszélnem, de öt meg valószínüleg megverném, azt meg nem akarom.
Sík ideg vagyok a tehetetlenségtől!!!!
nenene, minden ilyen csak erősíti az ő lányod kapcsolatát a férfival és gyengíti a tiéteket. akármennyire is nehezdre esik, úgy kell tenned, mintha felnőttnek tartanád és egyenrangú félként kell kezelned. Szerintem a lányoddal először az anyukája beszéljen, tod, nők egymás közt férfiakról, bizalmasan. Ha történt már vmi, azt is előbb vallaná be neki, mint neked. (nem mert nem vagy jófej, hanem mert az anyaszereppel könnyebben egyeztethető)
2010. szept. 10. 22:29
7/16 A kérdező kommentje:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:29
Köszönöm szépen!
Nagyon értelmes és számomra hasznos válasz volt.
Így teszek.
Miért kéne a tanárt megverni mert a lányod belé szeretett??
Ne légy gyökér!
Mivel gondolom te fizeted a tanárt köszönd meg a munkáját és keress másikat.
Amúgy meg pozitívan is szemlélheted, tuti, hogy nem fogja a gyermeked ellógni az órákat :)
2010. szept. 16. 23:35
Egyébként a tanárbácsi viszonozza a lányod érzelmeit? Mert ha csak egyoldalú, akkor "max" annyi történhet, hogy a lányod túl lesz az első plátói szerelmen-csalódáson. Azért írtam, hogy max, mert neki ez elég nagy megrázkódtatás ilyen idősen. Ha meg viszonozza... akkor marad a 86%-os verzió. De ha normális a pasi, és úgy áll a lányodhoz, hogy nem csak egy numera (bocsánat!!!! tudom, hogy ez nagyon szarul hangzik a számodra, de ezzel is számolni kell), szóval, ha úgy áll hozzá, hogy nem csak egy.... egy a sok közül, akkor lehet, hogy érdemes beszélnetek róla. Ki tudja? Lehet, hogy kölcsönösen egymásba zuhantak, az meg akkor Neked is jó, hiszen ha a lányodnak jó, és a lányodat szeretik, az neked is jó :)
2010. szept. 16. 23:37
10/16 A kérdező kommentje:
Kedves 23.37-es, jó amit írsz, de még nem tudom ennyire "felülről" nézni a dolgokat.
Még a csajszival (lányom) sem beszéltem, csak őrlődök.
Kapcsolódó kérdések: