Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetalálkoztam egy nővel, akinek 25 éve udvaroltam, egészségtelenül sokáig, esélytelenül. Most hív kávézni, dumálni, kétértelmű célzásokat tesz. Mi változhatott meg hirtelen?
Mi az a kizaro ok, ami miatt anno lekoptatott? Ha nem titok!?
Amugy fel az egyedullettol..es most mar gyereket ugysem csinaltok...
Van egy egyszerű kisujjszabály. Mindenkinek megvan a számára kiszabott idő. Mindenkinek megvan az adott lehetőség, adott pillanat. A döntés az ő kezében volt, élt a döntési jogával. Utána becsülettel vagy eltűnik az életedből, vagy ki kell léptetni.
A magam részéről... Nos nem voltam még ilyen helyzetben. De ismerem magam annyira, hogy kijelentsem: Egyszer szeretek. Vagy akkor lép, vagy hallgasson mindörökre. Az egosiminek használás pedig olyan szinten sérti az önérzetemet, hogy ha valamilyen csoda folytán lenne is még érzelmem az irányába, egyből szertefoszlana. Nem egy tárgy vagyok, amit ide-oda lehet rakosgatni a nagyságos ténsasszony kedve szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!