Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy elkergessem ezeket a gondolatokat?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagy szociális életet él. Egyetemista és kollégista is, minden közösségi eseményen részt vesz/vett, tehát kimaxolja az egyetemi életet, és ez így van jól. Viszont így rendszeresen történnek olyanok, hogy közös programot szerveznek kizárólag férfiakkal, áthívja magához beszélgetni valamelyik 5-10 éve ismert barátja, buliznak, ahol sokan megkörnyékezik, stb. Természetesen nem várhatom el, hogy buli helyett üljön egyedül a kollégiumi szobájában, és azt sem akarom, hogy ne legyenek ellenkező nemű barátai. Viszont én minden ilyen helyzetben szorongok, és tenni akarok valamit ez ellen (mármint az érzés ellen, nem rajta akarok változtatni). Valakinek sikerült már elűznie ezeket az érzéseket? Min kéne változtatnom, hogy szorongjak és aggódjak minden ilyen alkalommal, amikor mondjuk nélkülem bulizik, vagy elmegy az egy-két barátjával óra után valahova beülni és beszélgetni?
2022. febr. 7. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nagyon nehéz lesz így a kapcsolat, mivel barátnőd extrovertált, te pedig nagy valószínűséggel introvertált.

Mit kellene tenned?

Komoly kapcsolatban engem is zavarna, ha a barátnőm éjjel felvisz magához régi "barátokat". Haveri kapcsolatot el tudok képzelni, de szoros barátit, akivel együtt bulizik, majd buli után részegen hazaviszi "beszélgetni" az már bennem is felvetne kételyeket, mert könnyedén történhet más is (ugye az alkohol). Helyedben vele buliznék, avagy ha ez nem lehetséges, inkább keresnék olyan nőt, aki hasonlóképpen gondolkodik és nem zár ki ennyire az életéből.

2022. febr. 7. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Embertől függ hogy jogos-e a gondolatod vagy sem, de előre talán ezt sosem tudhatod. Nem mondom hogy 100% így jársz te is, de az én volt barátnőmnek is csak 1 fiúbarátja volt, még csak az se kellett hogy sok legyen, mégis egyszercsak rámozdult, pedig én is azt hittem hogy ez nem fordulhat elő. Valamit biztos nem vettem észre amit kellett volna. Aki lányként tényleg csak a barátot látja a többi srácban és van tartása, ott nem biztos hogy kell aggódni.
2022. febr. 7. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem már ki írtad egyszer ezt a kérdést, és ott mindenki leírta, hogy dobd a csajt. De akkor leírom ide is: dobd a csajt!
2022. febr. 8. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akar csalni, akkor is megfog, ha nem jár bulizni és nincs jóban fiúkkal. Nem csak buliban és nem csak ismerősökkel lehet lefeküdni.

Ha nem akar megcsalni, akkor sem fog, ha 15 fiú barátja van és mindegyik rányomul, meg ha hetente többször jár bulizni, ittas és mindenki odamegy hozzá táncolni.

Ennyire egyszerű. Nem tudod megakadályozni annál jobban, hogy megteszel mindent a jó kapcsolatotokért.

2022. febr. 8. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!