Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselnéd, ha a párodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselnéd, ha a párodnak különös gondolatok jutnának eszébe szex után?

Figyelt kérdés

Pl. egy kiadós szeretkezés után, összebújáskor eszébe jutna, hogy ő most szögfüggvényeket akar megoldani, de hoz neked egy teát ha gondolod, amíg ő végez.

Másik esetben hirtelen - ugyancsak szex után összebújáskor - arról kezdene el beszélni hogy vajon a kókuszdióban lévő víz mennyivel egészségesebb, mint az ásványvíz.

Azt hinnéd, hogy csak szivatni akar, vagy flúgosnak gondolnád?

2020. nov. 4. 01:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ha lány akkor szexi, ha fiú akkor egy idióta
2020. nov. 4. 01:09
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Röhögő görcsöt kapnék :D és remélném, hogy viccből mondja ezeket. Ha tényleg, akkor tetszene. Ha komolyan gondolná, akkor én is komolyan elgondolkodnék azon, hogy mit keresünk egymás mellett, ha szeretkezés után ilyenek foglalkoztatják.
2020. nov. 4. 01:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy felpörög és ezért van.
2020. nov. 4. 02:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem különös gondolatok, csak jár az agya.
2020. nov. 4. 05:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sosem felejtem el volt férjemmel ezt a kism szex utáni párbeszédet:

-Mire gondolsz most?

-Hitlerre.

Mentségére szóljon, második világháború mániás volt, de akkor is.... :-)

2020. nov. 4. 06:02
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
#5 😂😂😂😂
2020. nov. 4. 06:22
 7/10 anonim ***** válasza:
26%

1-es az egy beteg állat

. Ha lány. Ha fiú akkor aranyos.

2020. nov. 4. 06:30
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

jesszus #2es komolyan elgondolkoznál a szakításon ezért? :D szerintem baromi aranyos, tök mindegy milyen nemű.

én is ilyen agyalós típus vagyok, mindent megszoktam osztani barátommal ő meg tök jókat röhög sokszor.

22L 3 éve együtt

2020. nov. 4. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
21%
Én tök szórakoztatónak találnám, de én alapból nem szeretem a szex után azt a meghitt bújást amit annyian szeretnek. Simán benne lennék ilyen beszélgetésekben rögtön utána.
2020. nov. 4. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Szex után az agy el van árasztva hormonokkal, fel van pörögve, jobb a teljesítménye... Miért ne juthatnának ilyenek az eszébe? :D
2020. nov. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!