Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltitkolni vagy nem eltitkolni a különös vágyakat?
Nem eltitkolni.
A komoly kapcsolatba belefér szerintem a tolerancia a másik vágyai, másságai felé.
Egy dolog a vágyaid felvállalni és más erre hivatkozva félrelépni.
A biszexualitás ezért tiltólistàs sok embernek. Olyanra vágyik, amit én nem tudok megadni, erre hivatkozva el kell nézni a megcsalást? Szerintem nem.
"Csak szex"? Szóval megcsalás? Azt miért ne kéne "rossz néven venni"?
A többivel nem értem miért lenne gond, amíg hűséges, addig tojok rá, hogy amúgy kit lát vonzónak.
Nem értem, miért kéne titkolni.
A maszturbálás, ábrándozás nem megcsalás. Egy kapcsokat jóval több annál, hogy a másik testére izgulsz.
De csak két emberről szól.
Biszexualitásra hivatkozva félrejárni pont olyan, mint heteroszexualitásra: Ó, tudod, hogy én szeretem az ellenkező nemet, és x vagy y olyat tud nyújtani, amit te nem, így meg kell értened, hogy néha vele is ágyba bújok, de az csak szex... Pont ugyanaz a szöveg.
nehéz kérdés és szerintem nem lehet teljesen őszintén válaszolni erre.
Én nagyon sok mindent megosztok párommal szexuális fantázia terén, de nem mindent. És tudom, hogy ő is titkol 1-2 dolgot.
Szerintem ez így jó, így egészséges. Ami fontos, amit aktívan szeretnél csinálni, azt igen is át kell beszélni, viszont vannak vágyai az embereknek amikor nem akar megélni, de attól még gerjed rá, de egyben szégyelli is. Na az ilyet szerintem felesleges fejtegetni. Az is lehet, hogy arra gerjedsz, hogy titok, és ha elmondod már nem is lesz jó.
Egy jó szexuális harmóniához nyitottság kell, amennyire csak lehet, de nem jelenti, hogy nem lehetnek picinyke titkaitok egymás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!