Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a párja jó kapcsolatban van/volt az exével?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a végkimenetelre, tapasztalatokra... Létezik ilyen barátság? Biztos csak barátság? Bízom a páromban, de naiv sem lehetek... Együtt lehet élni ezzel? Ismétlem bízom a páromban, csak önértékelési problémáim vannak, a másik nő meg szép, sikeres, feltűnő; én meg egyszerű vagyok és átlagos.

2022. febr. 6. 23:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

#20:

Ez roma szokás, nem?

2022. febr. 7. 12:10
 22/36 anonim ***** válasza:
19%

Ez a férjed iránti tisztelet egyik alapszabálya amit manapság nagyrészt csak a romák tartanak be sajnos.

Egyebként én nem vagyok roma, ha arra vagy kiváncsi. Csak egy konzervativ magyar lány😄

2022. febr. 7. 12:12
 23/36 anonim ***** válasza:
50%
#1! Miért nem a plátóival vagy együtt?
2022. febr. 7. 12:41
 24/36 anonim ***** válasza:
35%

Ahogy leirod, szerintem inkabb elvezd, hogy ilyen pasit talaltal, ne keseritsd meg a sajat es az o eletet ilyen aggodassal.

Meg tudod neki tiltani?

Nem.

Igazsagos lenne toled, ha csak ugy "elvbol" letiltanad?

Szerintem nem.

Ha ezzel az energiaval az onbizalmadon dolgoznal, tobbet ernetek vele mindketten.

P.S.Az en baratom 1-2 exevel rendszeresen talalkozik, kettesben. Megisznak egy kavet, elmennek moziba, a lezarasok alatt egymasnal is voltak. Filmet neztek nalunk pl.. Nagyon ertekelem benne, hogy eszmeletlen oszinte, es nem akarom (nem is tudnam mondjuk) bekorlatozni, mint valami ovodast.

En par naponta irogatok az exemmel, o is egy barati tarsasagban van, egy csapatban megyunk iden nyaralni. Es soha nem akarnek tole semmit, kavarni sem, soha tobbet:D

2022. febr. 7. 12:43
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

#22:

Csak kérdeztem, mert egy ilyen interjúban hallottam hasonlót.😀

2022. febr. 7. 12:51
 26/36 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez nagyon nem konzervatív hozzáállás, inkabb csak szimplán fura. Ha neked jó így akkor csináld, de szerintem nincs abban semmi rossz ha nem csak lányokkal barátkozol hanem fiúkkal is. Nem megcsalás az xd Meg régen sem volt kikötve hogy az asszony nem szólhat máshoz az urán kívül...
2022. febr. 7. 12:58
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
25: igen főként ők tartják 😂
2022. febr. 7. 16:54
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mutasd már milyen videóban láttad
2022. febr. 7. 17:01
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebben. Ne bántsatok, nem vagyok nagy fogyasztója ezeknek. Csak érdekelt, mire ez a nagy felkapottság az ismerősi körömben.

2022. febr. 7. 17:06
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
29: megnéztem hát valoban igy van én nem azt mondom mindenki tartsa ilyen szigorúan de a fiukkal barátkozás azért szerintem akárhogy is nézzük gáz
2022. febr. 7. 19:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!