Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a párja jó kapcsolatban van/volt az exével?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a végkimenetelre, tapasztalatokra... Létezik ilyen barátság? Biztos csak barátság? Bízom a páromban, de naiv sem lehetek... Együtt lehet élni ezzel? Ismétlem bízom a páromban, csak önértékelési problémáim vannak, a másik nő meg szép, sikeres, feltűnő; én meg egyszerű vagyok és átlagos.

2022. febr. 6. 23:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok vele rosszban. Nem mondom, hogy gyakran beszélünk, de fél évben egyszer igen. Volt már olyan is, hogy valamiben segítséget kért a páromtól, aki miatt elhagytam. Igaz, sok év után és az is igaz, hogy az exemmel sose voltunk szerelmesek egymásba.

Én csak azokkal az exekkel nem tudom tartani a kapcsolatot, akiken érzelmileg nem vagyok túl, mondjuk ez általában plátói lángolást jelent. Na az ilyen miatt aggódhat a párom.

2022. febr. 6. 23:05
 2/36 anonim ***** válasza:
16%
Passzív ismeretség lehet, igazi barátság már sosem lesz.
2022. febr. 6. 23:09
 3/36 anonim ***** válasza:
42%

Az volt párom néha beszélgetett az exével. Meg is reptettem. Szerintem ez nem fér bele egy kapcsolatba.

F

2022. febr. 6. 23:21
 4/36 anonim ***** válasza:
90%
Én az exeim nagyrészével tartom a kapcsolatot, legalább félévente egyszer beszélünk hogy ki hogy van. Nem minden kapcsolat végződik csúnya szakítással, nekem szerencsére egyik sem volt az. Így meg azt gondolom teljesen normális ha beszélőviszonyban vagyunk.
2022. febr. 6. 23:30
 5/36 A kérdező kommentje:
Ők gyakran írogatnak, kettesben nem találkoznak, de társaságban mivel közös a baráti körük mindig ott vannak mindketten és általában én is. Az írogatásrol annyit, hogy ide adta a telefonját, hogy nézzem meg, sőt mutatta a feloldó kódját és azt mondta bármikor bele nézhetek, mert nincs titkolnivalója, de én nem néztem meg. Viszont egyszer vezetés közben megkért, hogy keressek ki egy címet a Messenger beszélgetésben amit az exe küldött át neki. Szóval tényleg nem viselkedik, úgy mintha titkolózna. Ezért is tettem fel a kérdést, mert először kerültem ilyen helyzetbe és nem tudom mi a helyes, és hogy jogos-e az aggodalmam vagy velem van baj? Inkább az ex az aki furán viselkedik... Pl egyszer társasoztunk, de a fiúk nem voltak ott csak mi csajok, (ő amúgy szingli) és ahányszor vesztettem a játékban annyiszor csapdosta a combjait örömében, majdnem ugrándozott, más veszteségének nem örült, csak az enyémnek. És ehhez hasonló apró jelecskek amik mind arra utalnak, hogy ki nem állhat engem.
2022. febr. 7. 00:12
 6/36 anonim ***** válasza:
60%
Akkor mégegyszer: jó kapcsolat az exszel ≠ eljátsszuk, hogy bffek vagyunk, miután kibasztuk egymást sok év dugás és szerelem után. Előbbi elfogadható, utóbbinak meg tudjuk mi a vége
2022. febr. 7. 00:44
 7/36 anonim ***** válasza:
70%
Mindenkinek más, de normális ember ha kapcsolatban van akkor nem kommunikál semmit sem az ex pasival/csajjal. Tekintettel kell lenni a párodra akivel együtt vagy. Valakinek ez nem fér bele egy kapcsolatba. Jogosan. Az a múlt, ne hozz be vele egy 3.at.
2022. febr. 7. 04:04
 8/36 anonim ***** válasza:
81%
Amikor összejöttünk a párommal megszakítottam vele a kapcsolatot. Ex anyós jelölttel viszont beszélünk rendszeresen.
2022. febr. 7. 06:41
 9/36 anonim ***** válasza:
72%
Tehát összefoglalva: jóban van az exével, de semmi titkolnivalója nincs, és simán odaadja neked a telefonját mindenféle titkolózás nélkül. Te meg féltékenykedsz rá...
2022. febr. 7. 07:09
 10/36 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk is hasonló a helyzet. Ő sem titkolózik, de ez valahol azért mégis zavaró.

N

2022. febr. 7. 07:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!