Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd/zavarna, ha a párod rákeresne a pedofil nyilvántartásra?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 01:26
1/12 anonim válasza:
Engem zavarna. Azt jelenti, hogy nem bízik benned. Ez pedig egy nagy red flag.
2/12 A kérdező kommentje:
Te első...ugye buktál magyarból?
2022. febr. 6. 01:37
3/12 anonim válasza:
#2 Gratulálok, megragadtad a lényeget. Egyébként nem tudom mi a bajod...
4/12 anonim válasza:
Miért kéne, hogy zavarjon, és miért vagyok az anyja, hogy engedjem?
5/12 anonim válasza:
Ha rákeres, abból miért következik, hogy engem akar ellenőrizni?
Lehet, hogy a munkatársát, a szomszédot vagy bárki más ismerősét. Egyébként ha engem akarna ellenőrizni, csak nem lenne akkora szamár, hogy előttem csinálná.
Szóval ismét egy nagy ökörséget sikerült kérdezni....
7/12 anonim válasza:
Nem. Inkább keressen rá a gyanús emberekre, mint hogy veszélyben legyen a gyerek.
8/12 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést.
Én nem vagyok pedofil, ha annak néz, az már gáz, de legalább figyelmes.
9/12 A kérdező kommentje:
NEM KÉREK TÖBB VÁLASZ!
Kösz a semmit.
2022. febr. 6. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!