Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságtalan vagyok a férjemmel, vagy másnál is kiborulna a bili?
Még nem álltunk rá a gyerek projektre, saját ingatlanra gyűjtünk. Én előző év nyarán kaptam fizetésemelést, így most egy évig nem igényelhetek. Mindeközben az ingatlan árak ismét megugrottak, hiába kaptam én is emelést, arányaiban nem követi le. Megbeszéltem a férjemmel még novemberben, hogy megpróbál decemberben emelést kérni, hogy jobb konstrukcióval kapjunk hitelt. Már február van, azóta sem történt ez ügyben semmi, odáig sem jutott el, hogy megkérdezze. Megkérdeztem tőle, hogy mégis mire vár, erre mindig az a válasz, hogy a megfelelő pillantra. Napi szinten beszél a főnökével, simán el tudná hívni és megbeszélni vele (én is így tettem), de mindig csak a hárítás és a halogatás megy, én meg már kezdek ettől besokkalni. Nem tudom mire számítsak a jövőben, ha odáig sem tud eljutni, hogy egy emelési igényt benyújtson. Nem olyan helyen dolgozik, ahol bármiféle negatív kimenetele lenne, hogy emelést kér, teljesen jó a kapcsolat a cégen belül.
Jogosan akadok fent ilyenen?
Latom neked meg tovabbra sem jut el az agyadig, hogy nem azt akarom, hogy a ferjem eltartson, nem akarok kitartott lenni, csak szeretnem, ha o is megkeresne annyit, amennyit en, vagy legalabbis kozelitoleg. Kicsit mas lenne havi 800-900 ezerbol gazdalkodni, mint 600-700 ezerbol.
Egyebkent meg oke hogy otthon maradhat az apa is gyesen, de egy ferfi tovabbra sem fogja tudni ugy kielegiteni egy ujszulott szuksegleteit, mint egy anya. Arrol nem is beszelve, ha esetleg kozlik, hogy veszelyeztetett terhes vagyok es a terhessegem 2. honapjatol nem dolgozhatok, akkor baszhatok az egesz tervezett bevetelre, mert tappenzbol eleg csunya vilag lesz.
"Amúgy se kötelező a szaporodás sem meg a muffnak se gyesre menni, mehet a pasi is."
Arról a férfiról, aki 7 év alatt egy fizetésemelési kéréssel sem mert odaállni a főnöke elé, - miközben ő maga is kevesli, és panaszkodik rá - te el tudod képzelni, hogy egy napon azt közli a főnökével, hogy gyesre megy, a kollégái érdeklődő kérdéseire meg elmondja, hogy úgy fogják megoldani az újszülött csecsemő táplálását, hogy a feleségre reggelente lefeji az anyatejet, mielőtt elmegy dolgozni, ő pedig majd cumisüvegből eteti a babát a langyosra melegített tejből, és cseréli otthon a kakis pelusokat, meg vezeti a háztartást, miközben a felesége dolgozik egy versenyképes fizetésért, hogy megéljenek hárman?
És teljesen irreleváns, hogy "nem kötelező a szaporodás", meg az is, hogy a férfi is mehet gyesre, ha a szóban forgó két ember más közös célokban állapodott meg (közös ingatlan vásárlás és közös gyerek), és abban a tudatban házasodott, és kötelezte el magát a másik mellett, hogy a másik is komolyan gondolja ezeket, és közösen tesznek értük a legjobb tudásuk szerint.
115
Akkor keresnek 'xarul', ha nem elég talpraesettek és tehetségesek.
Az egyik exem csóró fősulis volt építőmérnöki karon, amikor megismerkedtünk, most meg 40 felett a 4. családi házában él (mindig eladta az előzőt, miután épített egy jobbat, jobb helyen), két éve épített maguknak egy nyaralót Tihanyban, és sokat utazik a családjával mindenféle szép helyekre a világban.
Csak ő pár év alkalmazotti munka után bele mert vágni egy saját vállalkozásba, amivel vállalt egy sokkal kockázatosabb és stresszesebb, jóval több, mint 8 óra munkával járó, kevésbé kiszámítható létezést, mert ő ilyen alkat lelkileg.
De szerintem meg lehet találni az egészséges egyensúly aközött, hogy valaki belevág egy ilyenbe, és aközött, hogy valaki alkalmazottként megragad egy olyan állapotban vagy olyan helyen, ahol kb. a felét keresi meg annak, ami a tudása, munkaköre alapján reális lenne, miközben panaszkodik, de nem tesz ellene.
116, nekem nincs frusztrációm, mint itt egyeseknek. Kimoderáltatnál mert leírom az igazat? Hehehe
Am téged el tud viselni valaki is, igy párkapcsolat terén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!