Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok selejtes hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok selejtes hogy nem megy nekem a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
nyár óta vagyunk együtt, kb 2 havonta tudunk találkozni. ha együtt vagyunk minden rendben. viszont azon kívül nekem ez a chates, videótelefonálós kapcsolat nem megy és úgy érzem kezdek egyre jobban elhidegülni tőle.

2022. febr. 3. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy selejtes. Sőt. Teljesen jól működsz. Nekem sem menne. Mitől ne hidegülnél el? Alig van kontakt.
2022. febr. 3. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
nem
2022. febr. 3. 15:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem veled van a baj, ez így fenntarthatatlan. 2 havonta tali, az egy évben 5-6 találkozó. Persze kérdés hogy ilyenkor mennyi időt tudtok együtt tölteni, de ez minden csak nem kapcsolat
2022. febr. 3. 15:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyár óta 2 havonta, azaz kb. 3-szor találkoztatok életetekben. Az nem kapcsolat, hanem futó ismeretség. A boltban a pénztárost gyakrabban látod.
2022. febr. 3. 15:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a készülékben van a hiba.
2022. febr. 3. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Nyár óta vagyok távkapcsolatban. A párom külföldön dolgozik. Mi havonta 2x találkozunk egy egy hétvégére. Azonkivül marad a telefon és a videochat. Nem mondom hogy nem nehéz, mert az... jó ha van tervben egy olyan időpont nagyjából, amikorra ez változni fog.
2022. febr. 3. 16:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy selejtes. Nem mindenkinek való a távkapcsolat. A #6 jól írja, kell egy körülbelüli időpont, hogy mikortól változik a helyzet, mert távkapcsolatot nem lehet a végtelenségig fenntartani. Pokoli nehéz, rengeteg idő és energiabefektetés. Ezt nem mindenki bírja. Mi rekordernek számítunk ebből a szempontból, 4 évvel a hátunk mögött.
2022. febr. 3. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem Vagy, kezdesz felnőni.
2022. febr. 3. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Hány évesek vagytok és hány km van köztetek?
2022. febr. 5. 23:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat életszerűtlen. Törvényszerű, hogy megszakad. A személyes együttlétet nem pótolja semmi.
2022. febr. 14. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!