Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelt kérdés
Minap a pasimmal beszélgettünk az előző kapcsolatainkrol és véletlenül elárulta, H mikor 35 éves volt (most 40) szexelgetett egy 17 lánnyal... Veszekedtunk is ez miatt mert számomra ez túl sok volt ... Meg is undorodtam tőle..nem is tudok vele lefeküdni... Ez szerintetek súrolja a ped...lia fogalmát? Vagy csak én verem nagy dobra?

2022. febr. 1. 09:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
68%

39:

Nekem is volt 17 évesen 30-as palim, sőt volt 20 évesen is. Sok barátnőmnek volt ilyen élménye, ugyanakkor mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ez mi miatt vonzott minket; mindannyiunknak alkoholista szülei vannak.

2022. febr. 2. 12:42
 42/47 anonim ***** válasza:
5%

41: nekem nincsenek alkoholista szüleim. És apakomplexusom sincs.

De te valószínűleg tényleg sérült lehetsz, ezzel a durva és szánalmas általánosítással.

2022. febr. 2. 14:02
 43/47 anonim ***** válasza:
67%

Elképzelhető, hiszen mindenkire hatással van közvetve és közvetlenül is egy ilyen durva háttér. Viszont aki olyat leír, hogy 17 évesen felnőttebb volt, mint egy 30-as nő, akiben felmerült, hogy a párja nem etikusan járt el a múltban, az lélekben most sem lehet több egy óvodásnál.

Nem attól leszel felnőtt, hogy 17 évesen 30-asokkal szexelsz.

2022. febr. 2. 14:07
 44/47 anonim ***** válasza:
66%

"... és akkortájt az exem meg tanárként dolgozott, de nem tanította őt."

Vagy ezt is etikusnak tartod? Csak mondom, hogy az ilyenekből rendőrségi eljárás szokott lenni jobb helyeken, ha kiderül és a pedagógust nem egyszer eltiltják a szakmája gyakorlásától. Ezt is a prűd, viktoriánus emberek foglalták törvénybe, akik házasság előtt nem szexelnek és utána is csak fogantatás céljából?

2022. febr. 2. 14:11
 45/47 A kérdező kommentje:
44es végre valaki igazán felfogta a mondanivalom sulyát...
2022. febr. 2. 21:09
 46/47 A kérdező kommentje:
es ezért is gondolkodtam el ezen... hogy esetleg nem lehetett-e vmi ilyesfajta problema vele-tanárként az iskolában... Mivel ő elment aztan több honapra külföldre dolgozni, csaja elhagyta (szinten akkor) aztan meg már teljesen más szferaban kezdett el dolgozni. És ez amit mondott h ilyen kalandja volt, kezdem összerakni a képet... Gondolom családja hallgat, örülnek h vkije van..nem ezzel fognak dicsekedni ha történt is vmi ilyen gáz dolog...
2022. febr. 2. 21:14
 47/47 anonim ***** válasza:
39%

ezt szeretem a nokben, hogy oda is krealnak ahol nincs. forma megdurrantott egy 17 eves kicsajt. na es? en is megtennem. te meg mar kombinalsz h biztos ezert ment kulfoldre meg hagyta el a tanari payat. az fel sem merul benned, hogy esetleg azert mert kellett a penz?

jobb is neki, ha megszabadul egy ilyen kombinalos tyuktol es ujit vmi fiatalabbat. ha egy mod van ra, add meg az elerhetoseget es en elkuldom neki ezt az egesz kerdest. de most komolyan

2022. febr. 3. 02:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!