Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelt kérdés
Minap a pasimmal beszélgettünk az előző kapcsolatainkrol és véletlenül elárulta, H mikor 35 éves volt (most 40) szexelgetett egy 17 lánnyal... Veszekedtunk is ez miatt mert számomra ez túl sok volt ... Meg is undorodtam tőle..nem is tudok vele lefeküdni... Ez szerintetek súrolja a ped...lia fogalmát? Vagy csak én verem nagy dobra?

2022. febr. 1. 09:23
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem a kérdést, ha egybefüggően azt mondjuk, ez oké, akkor el fog múlni az undorod? Bárcsak így működne.
2022. febr. 1. 10:54
 22/47 A kérdező kommentje:
A múlt nem számítana ha érezném H már megvaltozott...de nagyon sok minden már kiderült róla ... És ez már nekem kicsit sok volt,H megjobban meginogjak. És a mai napig sokszor olyan megnyilvánulásai vannak mint egy felajzott 18 évesnek ... Ezért az aggodalom ... H úgy érzem sosem fog megvaltozni
2022. febr. 1. 10:56
 23/47 anonim ***** válasza:
88%
Akkor itt nem a kérdésben kiírt probléma a valódi probléma.
2022. febr. 1. 11:01
 24/47 anonim ***** válasza:
47%

#22: lehet, hogy egyszerűen te nem vagy még érett egy kapcsolatra.

Az, hogy előjöttél ezzel az idióta példával, hogy kiakadtál azon, hogy 17 évessel szexelt 5 évvel ezelőtt, majd azt írod, nem is zavarna a múlt, de sok más dolog van... majd az hogy nem fog megváltozni... már bocsi, de ez így teljesen zagyva. Ember nincs, aki ebből kihámozva a valós információkat, értelmes tanácsot tudna adni.

Ha bajod van vele, hagyd el. De ne fogd rá ilyen buta indokokra.

2022. febr. 1. 11:03
 25/47 anonim ***** válasza:
33%
sztem hagyd ott. a csavo is jobban jarna, ha nem egy komplexusos, agyalos novel lenne egyutt
2022. febr. 1. 12:02
 26/47 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez oda-vissza is felejtős.

(Nem mellesleg az sem etikusabb, amikor egy 35 éves nő fektet meg egy 17 éves diákfiút, csak mondom.)

2022. febr. 1. 12:16
 27/47 anonim ***** válasza:
18%

Számomra az az elrettentő H nem tudsz helyesen írni.

HHHHHHHHHH

2022. febr. 1. 13:26
 28/47 anonim ***** válasza:
82%
Én sem bírnék ezek után maradni vele. Közelebb vagyok 17-hez, mint a 35-höz, de ettől függetlenül bennem lenne a félelem, hogy lecserél egy fiatalabbra. Akinek volt olyan pont az életében, mikor nem ódzkodott egy olyantól, aki a gyereke lehetne, az hatalmas redflag.
2022. febr. 1. 14:33
 29/47 anonim ***** válasza:
73%
Azért a válaszokat olvasva elég durva, hogy ez milyen sok válaszolónak simán belefér - és még az is kiderül a végén, hogy a kérdező értékrendje a rossz, meg ő a gyerekes. Nekem ez nagyon tanulságos.
2022. febr. 1. 17:47
 30/47 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszolo... hát látod... manapság már minden belefér :D
2022. febr. 1. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!