Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelt kérdés
Minap a pasimmal beszélgettünk az előző kapcsolatainkrol és véletlenül elárulta, H mikor 35 éves volt (most 40) szexelgetett egy 17 lánnyal... Veszekedtunk is ez miatt mert számomra ez túl sok volt ... Meg is undorodtam tőle..nem is tudok vele lefeküdni... Ez szerintetek súrolja a ped...lia fogalmát? Vagy csak én verem nagy dobra?

2022. febr. 1. 09:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
31%
Én nem foglalkoznék a múltjával.
2022. febr. 2. 00:24
 32/47 anonim ***** válasza:
83%

31

Nem a múlt a lényeg, hanem hogy több év után hogyan gondolkozik róla. Az igenis számít, hogy egy nyilvánvalóan problémás dologban ennyi idősen , ennyi év után se látja a problémát.

2022. febr. 2. 05:32
 33/47 anonim ***** válasza:
32%
Ezen kár agyalni. Már, megtörtént. Mi lenne, ha mindenkit a múltbéli ,,botlásai" alapján besorolnánk valahová. Jó lenne ha a másik fél erényeit nagyítanánk fel! N
2022. febr. 2. 05:41
 34/47 anonim ***** válasza:
19%

Egy 17 éves már szinte felnőtt, nézz körül a környezetedben, egymással is szexelnek már ebben a korban. Azért ebben a korszakban már bőven felfogják, hogy mit csinálnak, nem arról van szó, hogy megrontott egy 10 évest.

Írom ezt úgy, hogy soha nem vonzott a fiatalabb korosztály, de ha körülnézek a környezetemben, a mai 17 évesek már pontosan ugyanúgy öltözködnek/viselkednek, mint a tíz évvel idősebbek, ha nem durvábban.

2022. febr. 2. 08:09
 35/47 anonim ***** válasza:
70%

#34:

A pszichoszexuális fejlődés csak egy része a szellemi érésnek. Nem attól lesz felnőtt valaki, hogy szexel. Pláne, hogy irodai alkalmazottnak öltözik. Én is felpróbáltam anyám csizmáit és ruháit 4 évesen, mégsem lettem felnőtt.

2022. febr. 2. 08:14
 36/47 anonim ***** válasza:
29%

#29: milyen érdekes mégis, hogy akiknek "belefér" legalább képesek értelmes érveket írni miért, akik meg lehúzzák, egyet sem...

Hm. Nekem meg ez a tanulságos.

2022. febr. 2. 09:16
 37/47 anonim ***** válasza:
82%

36

Írtak, csak nem tudsz olvasni.

2022. febr. 2. 11:11
 38/47 anonim ***** válasza:
4%
#37: bocs, az nem érv, hogy ez rossz. Semmilyen érv nem volt, vagy ha elsiklottam volna felette, kérlek mutasd meg.
2022. febr. 2. 11:14
 39/47 anonim ***** válasza:
22%

32: miért is nyilvánvalóan problémás? Hol van itt a probléma?

Tényleg nem értem ezt a sok prűd picsogót.

Én 17-18 évesen szexeltem már 30-as pasival, és minden szempontból abszolút pozitív élmény volt. Nem rontott meg, nem csábított el, pontosan tudtam mit csinálok.

Ti meg bőszen elítéltek valakit tök ismeretlenül, akiről a világon semmit nem tudtok, csak hogy a 35 évesen is éretlen nője összehord róla mindenfélét. Én 17 évesen érettebben gondolkoztam mint ez a nő itt...

2022. febr. 2. 11:16
 40/47 anonim ***** válasza:
24%
39-es, engedd el, a legtöbb ember csak a saját agyáig lát, semmi továbbit nem tud befogadni, mert beszűkült a saját kis világába. Annyit ér velük vitázni, mint széllel szemben hugyozni. Felesleges 😉
2022. febr. 2. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!