Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra ez elrettentő lenne?

Figyelt kérdés
Minap a pasimmal beszélgettünk az előző kapcsolatainkrol és véletlenül elárulta, H mikor 35 éves volt (most 40) szexelgetett egy 17 lánnyal... Veszekedtunk is ez miatt mert számomra ez túl sok volt ... Meg is undorodtam tőle..nem is tudok vele lefeküdni... Ez szerintetek súrolja a ped...lia fogalmát? Vagy csak én verem nagy dobra?

2022. febr. 1. 09:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
44%
10: nekem nem való egy ilyen pasi. Éretlen vagy egy 40 éveshez.
2022. febr. 1. 09:48
 12/47 anonim ***** válasza:
68%
Nem érdekel, hogy a férjem legénykorában kikkel szexelt. Nagylánnyal vagy nénikkel.
2022. febr. 1. 10:03
 13/47 A kérdező kommentje:
35 évesen már nem olyan legény (még ha igen,úgy érted nem nős) ez a gáz ...és vhogy azt érzem, H ha manapság is felbukkanna egy tini és csabitgatna nem vennék rá mérget,H nem csabulna el ...
2022. febr. 1. 10:05
 14/47 anonim ***** válasza:
76%

Nőként írom, hogy szerintem a férfiak nagy többsége ha tehetné, ugyanúgy lefeküdne egy 17 évessel. Nézd meg, hogy hogyan öltözködnek/viselkednek ebben a korosztályban a fiatalok, ebben a korban jó részük már szexel egymással.

Az én párom most 41 éves, de 18 évesen volt egy 40 éves szeretője, ráadásul a nőnek már volt 3 gyermeke is. Én ettől egyáltalán nem nézek másként a páromra, kipróbált valamit, amit a fiúk többsége szívesen kipróbálna 18 évesen.

Ne legyünk álszentek, a legtöbb embernek vannak vágyai és nagyon sokfélék vagyunk, én pl. 40 évesen egyáltalán nem vágynék arra, hogy egy 18 éves fiúval szexeljek, de nem vagyunk egyformák.

A helyedben inkább örülnék annak, hogy ennyire őszinte a párom. Ha ebből ekkora cirkuszt csinálsz, legközelebb többször is meggondolja, mit mondjon el neked.

2022. febr. 1. 10:06
 15/47 anonim ***** válasza:
82%

12-es vagyok: 40 volt a férjem, amikor megismertem. A legénykorát az ezt megelőző időszakra értem. Nem érdekelne ha 39 évesen 17 éves csaja lett volna. A fiatalsághoz való vonzalom szerintem természetes. Bár ahogy fentebb is írták, 40-es nőként én se szeretnék 20 éves fiút. De a másik nemnél ez valószínű nem így van.

3 évvel idősebb vagyok nála, de nem aggódnék, lecserél-e fiatalabbra. Minden elődöm fiatalabb volt nála, csak én vagyok kicsivel idősebb. Egyáltalán nem érdekel.

2022. febr. 1. 10:16
 16/47 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg nagyon gáz, hogy 35 évesen egy harmadikos középiskolással szexelgetett. A kérdésre válaszolva meg attól függ, most hogy beszél róla. Ha neki ez még most is elfogadható és nem azt mondja, hogy hülye volt, hát akkor ennyi lenne...
2022. febr. 1. 10:25
 17/47 A kérdező kommentje:
Inkább felvagosan mondta, hogy milyen nagy csávó,H őt akarta egy kiscsaj ...
2022. febr. 1. 10:39
 18/47 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a kérdező a gáz. Nem mindegy, kinek milyen a múltja? A jelen a fontos. "Két nap van az életben, amivel nem érdemes foglalkozni: a tegnap és a holnap" (Dalai Láma)

Mellesleg, szerintem neked nem az a bajod, hogy 35 évesen fiatal lánnyal szexelt, hanem saját magaddal van bajod, csak őrá vetíted ki.

Valójában nincs semmi önbizalmad, félsz, hogy elhagy valaki másért, és közben úgy viselkedsz, amivel pont el is fogod érni, te magad dobod más nő karjaiba ezzel.

Ilyen alapon a világon minden nő, aki kinőtt a tinikorból félhetne, hogy majd jön egy fiatalabb lány és elcsábítja.

Érettebben kellene viselkedned, és dolgoznod azon, miért van ez az önbizalom hiány, nem a férfit elüldözni álságos indokokkal, és múltbéli dolgokat felhánytorgatni. Értelmetlen.

2022. febr. 1. 10:42
 19/47 anonim ***** válasza:
59%
18-as: Na igen, arról nem beszélve, hogy a legtöbb férfi szerintem el sem mondja a párjának, hogy előtte kikkel volt szexuális kapcsolata, ebből kifolyólag lehet, hogy ha sok nő, aki úgy gondolkodik, mint a kérdező, valójában együtt sem lenne a párjával/férjével, ha tudná az igazságot.
2022. febr. 1. 10:46
 20/47 anonim ***** válasza:
27%
19: az az ő bajuk. Másik oldalról persze ha egy nőnek voltak korábban kalandjai, akár kicsit extrémebbek is, szerintem a pasik többsége sokkal elnézőbb. Mit számít a múlt? Kb Semmit...
2022. febr. 1. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!