Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek a férje nárcisztikus,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a férje nárcisztikus, van 2 közös gyerek, közös a lakás, hogy oldotta meg a válást? Vagy külön élést? Ráadásul a lakást csokbol is fizettük,1.4 milliót kaptunk,2 gyerekre vettük fel. Havonta nem kell fizetni. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Gyesen vagyok, most fogok visszamenni dolgozni, túl sokat nem fogok keresni.

Az hogy itt maradjak vele a lakásban amíg az egész lejátszódik (válás) az sajnos nem jó. Ideges, kiabálós típus. Ha elmegyek albérletbe a gyerekekkel, nagyon jól kéne hozzá keresni. Itt 100-120000 Ft az albérlet. Ő nem akar elköltözni,azt se hogy elvigyem a gyerekeket.

Azt akarná, hogy hagyjam ott a lakásban a gyerekeket... Persze hogy minden az övé legyen...Nem tudom hogy mit csináljak. Szüleimhez nem tudunk menni,ott nem férünk el, nincsenek barátaim. Mit lehetne csinálni? Előre is köszönöm a segítséget

2022. febr. 1. 08:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%

Nem is tartok ilyen tájékozatlan, buta és rosszindulatú barátokat. Megválogatom.

Hogy jön egy nehézsorsú anyuka kérdése alá a fidesz? Áprilisban a megfelelő helyre kell majd ikszelni. De ez nem ide tartozik.

2022. febr. 1. 12:13
 12/23 anonim ***** válasza:
16%

Lassan írom, hogy az előző is megértse.

Viktor csókja meg a többi lóf@sz egy egy olyan támogatás, amely NEM az egyszeri Józsit meg a Julist támogatja, hanem az építőipari vállalkozásokat. A feltételek miatt ráadásul igen kockázatos "támogatás" - a kockázatot természetesen az egységsugarú választópolgár viseli.

A nehéz sorsú anyuka két dolgot tehet:

1) marad a sejhaján, és tűr, vagy rendbe hozza a házasságát, ha lehetséges

2) elválik, egyetemlegesen visszafizetik Viktor csókját a büntikével együtt, megosztják a vagyont, a a terhetek, és aztán megoldja az életét, mint a felnőtt emberek szokták

Szívesen.

2022. febr. 1. 13:59
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Köszönöm, értem. Közgazdász vagyok és magam is édesanya. Bár sem csokom, sem devizahitelem. A csok változatlanul nincs összefüggésben a bedőlt devizahitelekkel. Illetve a csokot lehet igényelni tervezett és meglévő gyerekekre is. Csokos hitelt pedig tervezett gyerekre. Szívesen.

Kívülállóként és férfiként 2 remek tanácsot adtál anyukának. A politikai fröcsögéssel együtt sem volt semmi értelme a hozzászólásodnak az ő szempontjából. Ide is leírtad, hogy a viktor kapja be. Na. Remélem már jobb a napod.

2022. febr. 1. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

nekem is van kőgazdász végzettségem (is), nem tudom, hogy jön ez ide, de akkor keziccsókolom, kollegina

de akkor adok egy harmadik alternatívát is a kérdezőnek, ne mondja senki, hogy degecről jöttem: nyerni kell a lottón!

2022. febr. 1. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
#13 Szerintem a parhuzam annyiban valid a csok es a devizahitel kozott, hogy az atlagpolgar aka egysegsugaru user 1ik esetben sem kepes felmerni a kockazatokat: A esetben az arfolyamkockazat ismeretlen fogalom szamara, B esetben pedig a kapcsolatok megromlasa, stb. A kulonbseg mindosszesen annyi, hogy A esetben a tudatlansaga bocsanatos bun, mert elotte meg nem lattak ilyet, B esetben viszont eleg lett volna korulnezni epszilon sugaru kornyzezetben es akkor tudhatta volna az ember, hogy hat eztet bizony csunyan be lehet szivattyuzni.
2022. febr. 2. 20:14
 16/23 anonim ***** válasza:

Párhuzam, így van. Csak itt nem a csok meg a devizahitel a kérdés, hanem hogy hogy tudna egy gyerekes anya ebben a helyzetben, kutyaszorítóból szabadulni.

Be lehet szivattyúzni, így van. Csak az ember nem úgy házasodik meg vállal gyereket, hogy lehet 3 év múlva már menekülnék a gyerekekkel.

2022. febr. 3. 08:59
 17/23 anonim ***** válasza:
hat pedig a valas beszopasanak nagyobb az eselye minthogy a covidtol bajod legyen vagy a motorzastol. ezektol pedig megis paraznak az emberek
2022. febr. 3. 16:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor nem szabad házasodni, szülni?
2022. febr. 4. 06:33
 19/23 anonim ***** válasza:
24%
sztem nem.
2022. febr. 4. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Én azért nem szerettem volna soha gyerek nélkül leélni az életem pl. Nem is bántam soha egy percig a kisfiamat, pedig szétmentünk az apjával. De nem vagyunk egyformák.
2022. febr. 4. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!