Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szól bele a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól bele a barátom mindenbe?

Figyelt kérdés

Eszek, és megjegyzést tesz arra, ha egy kis adagot ott hagyok, mert nem bírom megenni. Ilyenkor azt mondja mellette nem pazarolnék, hanem megenném.

Vagy megyünk közös programra, és egy mosolyt nem tud elejteni, sőt én érzem úgy, mintha szégyenkeznem kellene mellette, sőt még ki is jelenti, hogy unka az egészet. Ilyenkor nézelődök pl. egy üzletben, és hangosan megkérdezi, hogy mikor megyek oda a pénztárhoz. Pedig szinte szét sem néztem az adott üzletben, 1 percet nem nézelődtem az adott helyen, sőt volt olyan, hogy elfelejtettem megvenni azt amit akartam. Ilyenkor állandóan azt mondja, mikor megyünk már haza fele. Mikor a haverral kell sörözni, ahhoz nagy kedve van neki is. Ilyenkor utólag nem érti, hogy miért voltam rosszkedvű, mikor ő milyen jól érezte magát a közös programunkon.

Ilyenkor mikor megemlítem, hogy ha én őt ennyire nem érdeklem, akkor szakítsunk, de utána mondja, hogy nekem ez nem esne rosszul, meg hogy én olyan érzéketlen vagyok, hogy könnyen szakítani tudnék vele.

2022. jan. 31. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a legtöbb férfi nem szeret vásárolni, üzletről üzletre járni.

De ez mentség arra, hogy manipulál. Nem kell együtt lenni egy ilyen manipulatív paraszttal. Ennyi.

2022. febr. 1. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tudja, hogy a nőkkel szigorúan tilos őszintének lenni.
2022. febr. 1. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem mentség*
2022. febr. 1. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
9%
Fura nő vagy te.
2022. febr. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!