Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok selejtes mert párkapcsolatban is szükségem van élettérre, egyedüllétre?
Még nem élünk együtt és például nincs minden nap kedvem vele beszélgetni, főleg ha egyikünkkel sem történt semmi érdemleges.
Ő ezen mindig megbántódik és olyanokat ír hogy úgy érzi már nem szeretem mert már nincs meg bennem a folyamatos érdeklődés iránta és fél hogy el fogom hagyni, stb
Mindenki más és más ebből a szempontból, szerintem mindkettőtöket meg lehet érteni. Mi minden este telefonáltunk a párommal, amíg nem éltünk együtt, manapság is előfordul, hogy felhívjuk egymást nap közben, de persze ilyenkor csak pár percre. De nekünk ez így komfortos, mindketten igényeljük, egyikünknek sem teher.
Ha tényleg szereted a párodat, és mindenképpen vele szeretnél lenni, akkor próbáljatok meg komprommisszumot kötni, hogy mondjuk minden másnap telefonáltok csak, amikor hosszabb ideig nem találkoztok, vagy csak napi fél órát... Valamit biztos ki lehet találni, amivel mindketten elégedettek lesztek, vagy legalább kevésbé lesz kellemetlen, mint a mostani állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!