Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok selejtes mert párkapcsolatban is szükségem van
élettérre, egyedüllétre?
Figyelt kérdés
Még nem élünk együtt és például nincs minden nap kedvem vele beszélgetni, főleg ha egyikünkkel sem történt semmi érdemleges.
Ő ezen mindig megbántódik és olyanokat ír hogy úgy érzi már nem szeretem mert már nincs meg bennem a folyamatos érdeklődés iránta és fél hogy el fogom hagyni, stb
Azért nem ért meg, mert eltérő a személyiségetek, más a szeretetnyelvetek, biztos befolyásolja valamilyen szinten a gyerekkorotok is. A kötődési mintákat gyerekkorunkból hozzuk magunkkal, ezáltal kapcsolódunk másokhoz. Ha a barátnőd csak akkor érzi szeretve magát ha minden nap vele foglalkozol, akkor azon ő nem igazán tud változtatni, esetleg a kedvedért ideig, óráig megpróbálhatja, de hosszabb távon nem fog menni neki. Te sem tudsz magadon változtatni, nem leszel olyan mint amit ő szeretne.
Az alapszemélyiségét az ember nem tudja megváltoztatni. Bizonyos dolgokban lehet változni egy párkapcsolat kedvéért, de személyiségbeli kérdésekben nem. Te azt szeretnéd hogy olyan legyen ami neked jó, ő meg azt szeretné hogy te változz meg!
Akkor így kinek lesz igaza? Te megváltozol a kedvéért? Vagy ő fog napokig békén hagyni, hogy egyedül lehess?
2022. jan. 31. 17:22
12/21 anonim válasza:
De mi lenne, ha ez a téma nem csak akkor jönne fel, amikor a párod szóvá teszi? Leülteted, elmondod, hogy kell a tér, és nem akarod, hogy ő emiatt rosszul érezze magát, mert nem ellene szól, de higgye el, hogy nagyon szereted, és ez akkor sincs másként, amikor egyedüllétre vágysz. Ennyi. Ha nem csak akkor mondod el, amikor neki ez amúgy rosszul esik, akkor nagyobb eséllyel fogadja el.
2022. jan. 31. 17:58
13/21 anonim válasza:
Azzal meg nem értek egyet, amit itt mindenki ír. Lehet, hogy nem egy az igényetek, de ez megbeszélhető dolog, nem kell egyből szakítani. Olyan sosincs amúgy sem, hogy két ember mindig minden pillanatban tökéletes egymásnak.
2022. jan. 31. 17:59
14/21 anonim válasza:
A barátnőd igénye durván sok, ha nap közben is mindent írogattok, akkor este nincs miről beszélni, ez logikus.
Ő mit csinál, nem lehet, hogy unatkozik?
2022. jan. 31. 18:17
15/21 anonim válasza:
Nem, tök-totál igazad van.
2022. jan. 31. 18:34
16/21 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Mások az igények és/vagy nem illetek össze. Én se értettem hogy lehet állandóan egymás seggében lenni mígnem összejöttem a mostani párommal akivel ha nem voltam együtt (összeköltözés előtt) az egész napos írogatás mellett esténként 3-4 órát simán beszélgettünk telefonon annyit tudtunk dumálni, és tartalmas beszélgetések voltak mindenféle témáról. Lehet a csajod ehhez van szokva.
2022. jan. 31. 18:38
17/21 anonim válasza:
Alapvetően igazuk van azoknak, akik azt írják, eltérők az igények, de 9. alatti kiegészítést olvasva azért arra gyanakodnék, a párod igényei kötődési problémát jeleznek.
2022. jan. 31. 19:13
18/21 FoxtrotLidérc válasza:
Nálam is ez a helyzet. Kell az énidő, kell kiszakadjak abból a környezetből - de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a mindenkori páromat. Sokan ezt nem értik meg. Nem volt ugyan célom a párkeresés, de most találtam valakit, aki hasonlóképpen... Na majd kiderül. 😆😆😆 Nem akarok úgy járni, mint a múltkor. :D De úgy néz ki hogy megérti, mert ő is ilyen.
2022. febr. 1. 01:42
19/21 anonim válasza:
Hat a napi szinten beszelgetes sztem alap ha kapcsolatban eltek, szoval veled van a baj😀
2022. febr. 3. 08:34
20/21 anonim válasza:
Mi pl mindketten igényeljük, hogy 3 éve, naponta akár 3-4x is beszéljünk nap közben, pedig együtt is lakunk. De ettől függetlenül nem vagy selejtes, hiszen nem vagyunk egyformák. Ha viszont a partnered ezt nem fogja tudni megérteni, és ezáltal folyamatosan úgy fogja érezni, hogy nem fontos neked (mert ő folyamatos beszélgetést igényel), akkor ezen nem fogtok tudni túljutni. Mindenesetre sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!