Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elengedni a kapcsolatot?
2 év után a párom szakított. Egyszerűen hiába akartam illetve akarok vele a problémáról beszélni, csak annyit tud mondani, hogy nekem kell változni. Egy kapcsolatban mondjuk ez nem így működik, de nem képes kompromisszumot kötni.
De amúgy ő már lezárta. Én ezt nem tudom elfogadni, nem tudom elengedni, valamiért túlságosan szeretem, és még mindig küzdenék.
Mit lehet tenni, ha ennyire szeretem és nem akarom elengedni?
Semmit, ő döntött.
Miben kellene neked változtatni szerinte? Ez lehet irreális dolog! Érdemes minden kapcsolatból tanulni, te mit tanultál?
Csak egy zaklató lennél. Nagyon kétségbe lehetsz esve ha ennyire mindenáron ragaszkodsz hozzá.
70 éves vagy? Pszichiátriai eset? Csúfság?
Azt legalább elmondta neked, miben kellene neked változnod? - De akármi is, ő döntött, kényszeríteni nem lehet senkit arra, hogy veled akarjon lenni...
Túl fogod élni. Kell hozzá egy kis idő, de normális esetben az ember kigyógyul a szakításból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!