Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám visszahozni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszahozni azt az állapotot, amit a féltékenységgel tettem tönkre?

Figyelt kérdés

Idilli kapcsolat: mindent megtett ertem, oda vissza volt ertem, latszott hogy full szerelmes. Aztan elkezdtem feltekenykedni (oktalanul..)

Eltelt fel ev, es csak van mellettem, mar nem kivan annyiszor, nem er hozzam annyit, nem csokol meg szinte mar abszolut.. mondja neha h szeret, de nem latom, nem erzem.

TUDOM. En csesztem el a viselkedesemmel, erre mar rajottem, a kerdesem az lenne hogy akik voltak mar ilyen helyzetben, vagy esetleg a masik oldalon voltak, mit kell tennem hogy kell viselkednem hogy ujra ugy alljon hozzam a parom ahogy a kapcsolat elejen?😭

Tavolodjak el? Ne foglalkozzak vele? Napkozben irjak ritkan neki?

Azt latom minel inkabb kozelitek, sok vagyok neki..

Egyutt elunk amugy..

2022. jan. 31. 09:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A saját példámból próbálok meríteni. A mi kapcsolatunkban is voltak már feszkós periódusok, hosszabb, rövidebb ideig. Mi is dokszor brutálisan összekaptunk, volt egy hosszabb elhidegülés is egymástól. Mindketten hibásak voltunk, de én voltam az, aki mindig mindenért megsértődött. A vicc csak az, hogy a veszekedéseink okai mindig kívülről jöttek. Aztán eltelt egy kis idő és megpróbáltuk rendezni köztünk a dolgokat. Ilyenkor mindig hazaállítottam egy csokor piros rózsával és bocsánatot kértem tőle. Ekkor minden rendbe jött. Vagy, amikor este hazaértem, a párom gyertyafényes vacsorával várt. Ilyenkor mindig megbeszéltük, hogy külső okok váltották ki a stresszes időszakokat és ezután KÖLCSÖNÖSEN!!! JOBBAN ODAFIGYELÜNK, HOGY NE RONTSUK EL azt, ami rendbejött köztünk.

Vagy azt is szoktam, hogy elmenni sétálni arra a helyre, ahol megismerkedtünk, továbbá ahil az első csókunk megtörtént.

Próbáltam példákat hozni, nem tudom, te ismered a párodat, hogy mik azok a dolgok, ami jól esne neki és amit respektálna. Vagy próbálj meg türelmes lenni vele.

Lehet, hogy mindez, amit leírtam, nem azonnal fog hatni, de egy idő múlva biztosan.

Remélem, segíthettem.

2022. jan. 31. 21:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam

És már 21 éve együtt vagyunk.

2022. jan. 31. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!