Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A féltékenység szinte minden esetben ebből gyökeredzik? (többi lent)
Ez engem is érdekelne.
Nem egy exem es a mostani is, betegesen féltékeny. Szinte vonzom a bántalmazókat.
Dr egyik sem csalt meg. Hűrk kiszámíthatók biztosítanak arrol hogy ők megbízhatók, de azért engem meg vádolnak támadnak, fenyegetnek..
Szerintem nem minden esetben. Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de volt egy barátnőm aki kihozta belőlem azzal hogy az ex pasijarol beszélt és irogatott vele.
Szóval szerintem abszolút ember függő mármint van aki nem hozza ki a masikbol, van aki pedig igen. Ott szerintem el kellene gobdolkoznod miket teszel/mondasz ha eddig sok pasid volt féltékeny.
F
Tipikus áldozathibáztatás.
Ha vki feltekeny biztos a masik tehet csak rola. Aha..
Nem csak önbizalomhiány, hanem sérült ősbizalom és bizalmatlanság a másik iránt, illetve kötődési problémák (birtoklás összetévesztése a szerelemmel) kusza komplexuma ez a féltékenység-dolog...
Féltékeny/birtokló személlyel nem jó együtt lenni, hacsak nincs tudatában annak, hogy neki nincs joga téged "bezárni" a féltékenységével.
Igen de ha a tisztázó beszélgetést azzal zárja a pasi/nő hogy megértem az álláspontodat. Utána ugyanúgy csinálja akkor nyilván telibe sz@rja a másik véleményét. Igen értelmes ember szakít, csak kár hogy nagyon kevés értelmes ember van a világon. Mert volt olyan hogy szoltam időben: el fogsz veszíteni ha csinálod. Csinálta kiraktam, utána persze én voltam a szar szemét.😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!